Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox just stopped working

more options

Just out of the blue my browser stopped loading pages. I went through all the processes recommended here and none worked. With the browser open now, its using a high amount of CPU and the power usage is Very High. Nothing is open because it won't load anything. No error messages, just stuck with the little dot going side to side. I used chrome to download and install an update, but still nothing.

Help :(

Just out of the blue my browser stopped loading pages. I went through all the processes recommended here and none worked. With the browser open now, its using a high amount of CPU and the power usage is Very High. Nothing is open because it won't load anything. No error messages, just stuck with the little dot going side to side. I used chrome to download and install an update, but still nothing. Help :(
Attached screenshots

All Replies (6)

more options

Hi

Please can you restart Firefox which should fix this issue.

Helpful?

more options

Seburo said

Hi Please can you restart Firefox which should fix this issue.

You don't think that was one of the first things I tried? I followed all the processes recommended here and none of them worked.

(

Helpful?

more options

Have you restarted since my reply?

Helpful?

more options

Seburo said

Have you restarted since my reply?

Of course I have. Also tried a refresh again. Nothing has changed.

Helpful?

more options

If you close Firefox, open the task manager app on your device and close the Firefox processes before restarting, does this make a difference?

Helpful?

more options

Seburo said

If you close Firefox, open the task manager app on your device and close the Firefox processes before restarting, does this make a difference?

None. Decided to do a fresh install and now it won't even install. It detected there was a previous installation and gets suck in an installation loop.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.