Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

www.medicare.uhc.com/aarp

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by FredMcD

more options

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to be Firefox. I have tried to change privacy settings but nothing seems to work

Chosen solution

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Helpful?

more options

I tried all the suggestions in the other reply. (great suggestions) But none of which worked. However, I had the "Block new requests asking to access your location" checked. (See Privacy & Security, Permissions section and the "settings" button next to Location.) Every time you login to the web site it wants to know your location. I removed the "check mark" and let the request, popup. On the popup I click on "do not allow". The web site works just fine. GO FIGURE

Modified by pkhinkel

Helpful?

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.