Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Upload browse button not working on a social media site

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 19 views
  • Last reply by Ed

more options

Updated an old version of foxfire to the new 83.1.0 (Build #2015776401) version. And now I can't upload any images from my device:

Coolpad 3310A Android 8.1.0

Would upload an image, yet the "Add images (optional)" "Browse" button on here doesn't work.

Is there something I am not understanding here to get it to work?

Have cleared everything and force stopped then restarted.

Browse button does work on new version of Dolphin browser.

Modified by Ed

Chosen solution

Don't know why you haven't gotten back to this, yet I have resolved my problem.

The problem isn't so much a bug, yet should be looked into on any other future releases.

For some unknown reason you folks have the dialog button tied into camera permissions which I have turned off in foxfires outside permissions.

What I mean is the main permissions that can be accessed outside of foxfire!

Once that camera permission is turn on, the dialogue button works fine.

Yet why do you folks have that camera permission tied into the a "file" dialogue button? I no idea? It wasn't under the old foxfire, nor is any other browser "file" dialogue box tied into their camera permission!

You really do need to make a "file" dialogue box separate from the camera permission!

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Hi

What is the address of the website that you are trying to use?

Do you have any add-ons installed in Firefox for Android?

more options

Seburo said

Hi What is the address of the website that you are trying to use? Do you have any add-ons installed in Firefox for Android?

No add ons that actually pass the upgrades. Haven't added anything new.

All sites including this one will not bring up a dialogue box when I click "Browse" to browse files on my device.

Here it highlights yet nothing happens. Other sites it's hard to tell the button is even clicked. Acts like it's just hanging.

Would have to switch browsers to show a screenshot of the highlight difference.

Modified by Ed

more options

Chosen Solution

Don't know why you haven't gotten back to this, yet I have resolved my problem.

The problem isn't so much a bug, yet should be looked into on any other future releases.

For some unknown reason you folks have the dialog button tied into camera permissions which I have turned off in foxfires outside permissions.

What I mean is the main permissions that can be accessed outside of foxfire!

Once that camera permission is turn on, the dialogue button works fine.

Yet why do you folks have that camera permission tied into the a "file" dialogue button? I no idea? It wasn't under the old foxfire, nor is any other browser "file" dialogue box tied into their camera permission!

You really do need to make a "file" dialogue box separate from the camera permission!