Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox was working beautifully until earlier this week. It still loaded the application, but would not load any pages.

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 35 views
  • Last reply by Tim

more options

NOTE: I am running this browser on a second computer that Firefox is working OK on.

The machine I am trying to get Firefox working on is Windows 10 pro Dell 8390.

I have uninstalled and reinstalled. I get a message when re-installing that the application failed to start and in error code (0xc0000005). The app appears to load OK, but displays an empty page. Selecting other links causes the address for the link to appear in the address box, but nothing loads. I am pretty sure that I am installing v73, but couldn't find the about window to know for sure.

Chosen solution

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html

Read this answer in context 👍 1

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

hi, we had a few users describing similar symptoms on windows 10 when they had firefox run in compatibility mode for win7 - can you check if this is the case for you and if so disable any compatibility settings? https://www.tenforums.com/tutorials/15523-change-compatibility-mode-settings-apps-windows-10-a.html

more options

It was! Don't know why. I unchecked the box and it came right up. Thanks!!!