X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox 73 starts but only displays blank pages - "Firefox Monitor: malformed breach enty"

Posted

Firefox just updated to version 73. However, as it started, it only displays a blank page on any page, - No webpage loads, or attempts to load. I just get blank page. - This includes built in pages such as addons and settings. Reinstalling does not help. Removing the profile does not help. Downgrading to version 71 does work, and now I can use internet again.

I can open the developer console and see the following error: Firefox Monitor: malformed breach enty (... some json)

Firefox just updated to version 73. However, as it started, it only displays a blank page on any page, - No webpage loads, or attempts to load. I just get blank page. - This includes built in pages such as addons and settings. Reinstalling does not help. Removing the profile does not help. Downgrading to version 71 does work, and now I can use internet again. I can open the developer console and see the following error: Firefox Monitor: malformed breach enty (... some json)
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

None, problem is still there even after they are all removed.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; Win64; x64; rv:71.0) Gecko/20100101 Firefox/71.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8876 solutions 72625 answers

Hi senchang94, sorry to hear you are experiencing this problem. The most common reason appears to be having Firefox set to run in backwards compatibility mode. The fact that your Firefox's "user agent" string contains "Windows NT 6.2" (referring to Windows 8 rather than Windows 10) does suggest that it could be the culprit.

However, the developers are working on patches for a number of possibly related issues so I can't be sure this is the reason that your Firefox 73.0 wouldn't load content.

For future reference:

Compatibility Mode Problem in Firefox 73

Could you double-check that your regular installation of Firefox is not set to run in backwards compatibility mode? Here's how:

Find the icon you use to start Firefox, and either:

  • Right-click a desktop shortcut, then click Properties
  • Right-click a Firefox icon pinned to the Taskbar then right-click Mozilla Firefox, then click Properties

You should clear all the boxes on the Compatibility tab for best results (giant screenshot below).

Any difference the next time you start Firefox?

Hi senchang94, sorry to hear you are experiencing this problem. The most common reason appears to be having Firefox set to run in backwards compatibility mode. The fact that your Firefox's "user agent" string contains "Windows NT 6.2" (referring to Windows 8 rather than Windows 10) does suggest that it could be the culprit. However, the developers are working on patches for a number of possibly related issues so I can't be ''sure'' this is the reason that ''your'' Firefox 73.0 wouldn't load content. For future reference: '''''Compatibility Mode Problem in Firefox 73''''' Could you double-check that your regular installation of Firefox is not set to run in backwards compatibility mode? Here's how: Find the icon you use to start Firefox, and either: * Right-click a desktop shortcut, then click Properties * Right-click a Firefox icon pinned to the Taskbar then right-click Mozilla Firefox, then click Properties You should clear all the boxes on the '''Compatibility''' tab for best results (giant screenshot below). <img src="https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2019-05-10-14-29-54-e33666.png"> Any difference the next time you start Firefox?
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.