Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Notifications not working

  • 24 replies
  • 2 have this problem
  • 280 views
  • Last reply by McCoy

more options

Since updating to Firefox 70.0 my desktop notifications aren't working on Windows 7 PC. I used to get a notification near the Windows taskbar when I received an email or a facebook event. I've checked in Firefox options and they are definitely enabled. I've also checked on the permissions for the individual sites and notifications are definitely set to Allow. I've tried clearing the cache/cookies/data completely. I've also tried disabling notifications and then re-enabling them

All Replies (4)

more options
more options

Senali Madawala said

One of the most common reasons why iPhone notifications are not working is because Do Not Disturb is turned on. ... To turn off Do Not Disturb, open the Settings app on your iPhone and tap Do Not Disturb. Then, tap on the switch next to Do Not Disturb to turn it off. 1. Reboot Your Phone. ... 2.Review the App's Notification Settings. ... 3.Disable Software Battery Optimizations. ... 4.Check for Proprietary Power Savers. ... 5.Reinstall the App or Wait for Updates. ... 6.Check the Do Not Disturb Mode. ... 7.Is Background Data Enabled? 8.Is Data Saver Turned On? 9.Is the App Allowed to Function in the Background?

I'm not using iPhone! Or any phone!! I'm on Windows 7 PC, as per the original post

more options

Aki_66 said

https://www.sevenforums.com/browsers-mail/334049-firefox-not-working.html this link will help you

Unfortunately it doesn't help as Firefox in general is working fine. It's just the notifications that aren't working.

more options

Hello again David,

As nothing that has been suggested, appears to solve the problem; would you consider posting this question on the official Microsoft support forum ?

You can use this link to post your question (worth a try ... )

Maybe first see if the problem also occurs with another browser .... ?

  1. 1
  2. 2