X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

TLS handshake for MOTO E5 Play phone and hotspot

Posted

I placed my MOTO E5 Play phone in hotspot mode.

I went to my laptop and can see the hotspot and can connect to it.

However, I have tried using Firefox V68.0, Edge, and Internet Explorer and get nowhere.

I get stuck on the "Performing TLS handshake"

Not sure what to do next.

I placed my MOTO E5 Play phone in hotspot mode. I went to my laptop and can see the hotspot and can connect to it. However, I have tried using Firefox V68.0, Edge, and Internet Explorer and get nowhere. I get stuck on the "Performing TLS handshake" Not sure what to do next.

Chosen solution

Hi friend, this could be due to security software like Avast, Kaspersky, BitDefender and ESET that intercept secure connection certificates and send their own. Or may be you need to configure your data mobile and hot spot setting in your phone . I don't think it is a firefox problem as it is on all browsers you have.

Read this answer in context 0
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

More Information

Yamama_sh 1 solutions 8 answers

Chosen Solution

Hi friend, this could be due to security software like Avast, Kaspersky, BitDefender and ESET that intercept secure connection certificates and send their own. Or may be you need to configure your data mobile and hot spot setting in your phone . I don't think it is a firefox problem as it is on all browsers you have.

Hi friend, this could be due to security software like Avast, Kaspersky, BitDefender and ESET that intercept secure connection certificates and send their own. Or may be you need to configure your data mobile and hot spot setting in your phone . I don't think it is a firefox problem as it is on all browsers you have.
Was this helpful to you?
Quote
hellosct1
  • Top 25 Contributor
14 solutions 145 answers

Hi,

it is a network problem it's only on your phone and you activate the hostpost it must be visible for your computer to see it

best regard

Hi, it is a network problem it's only on your phone and you activate the hostpost it must be visible for your computer to see it best regard
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.