X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

When I am at website https://poczta.o2.pl works fine, but when I am logging to my mail, website is not loading, only few rows of text is displayed.

Posted

I tried cleaning cache, cookies, history - nothing works. In attachments I am sending how it looks. On logging page all is ok (second picture).

I tried cleaning cache, cookies, history - nothing works. In attachments I am sending how it looks. On logging page all is ok (second picture).
Attached screenshots
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

Few, but all disabled.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17352 solutions 156837 answers

This happens when CSS files are blocked. I see this style sheet:

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

This happens when CSS files are blocked. I see this style sheet: *https://poczta.o2.pl/l/styles-o2.css You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Network_Monitor If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.