Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kuinka pääsen taas lähettämään sähköposteja Thunderbirdin kautta, kun se ei tällä hetkellä onnistu?

more options

SMTP-asetukset pitäisi olla ihan oikein, palvelin on oikein, palomuuri on windowsin oma ja en usko senkään oleven ongelma (testattu päällä/pois). Ns. sisäisiä viestejä voi lähetellä (yrityksen sisällä, koska sama palveluntarjoaja), mutta ulos ei pysty lähettämään mitään. Muilla koneilla kuitenkin viestien lähettely toimii normaalisti. Palveluntarjoaja on Officehouse, internet yhteys Soneralta, palomuuri on windowsin viimeisin, Käyttis on Windows 10 ja Thunderbirdin versio 52.9.1.

Alkaa olemaan ideat vähissä.

SMTP-asetukset pitäisi olla ihan oikein, palvelin on oikein, palomuuri on windowsin oma ja en usko senkään oleven ongelma (testattu päällä/pois). Ns. sisäisiä viestejä voi lähetellä (yrityksen sisällä, koska sama palveluntarjoaja), mutta ulos ei pysty lähettämään mitään. Muilla koneilla kuitenkin viestien lähettely toimii normaalisti. Palveluntarjoaja on Officehouse, internet yhteys Soneralta, palomuuri on windowsin viimeisin, Käyttis on Windows 10 ja Thunderbirdin versio 52.9.1. Alkaa olemaan ideat vähissä.

All Replies (1)

more options

Tuossa vielä SMTP-asetuksia...