X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Website stopped working, fixed once in Safe mode, magically worked again after a few weeks, but has stopped working again.

Posted

Some time in the past three weeks, a website has stopped working. The website is Wix where I run my own website and update a blog. I last used my blog without problems on 6th February. Today, creating a new blog post, the styles for the blog posts are missing and I could not open the blog Settings, getting an infinite loading circle icon. If I opened an existing blog post to edit, the styles were missing too. I contacted Wix who found it worked fine, so tried restarting FF in Safe Mode and everything in Wix works okay. I proceeded to disable all plugins and then clear caches and history, but Wix still has the same problem and only works if I boot in Safe Mode.

Edit: Recap for new thread visitors - it only worked once in safe mode but then stopped working; then it didn't work in any mode. After trying advice unsuccessfully, it one day started working again which I marked as 'Solved', but today the same issues have returned. This is only on Firefox, on two different PCs, Win 7 and Win 10. Other browsers run Wix fine.

Some time in the past three weeks, a website has stopped working. The website is Wix where I run my own website and update a blog. I last used my blog without problems on 6th February. Today, creating a new blog post, the styles for the blog posts are missing and I could not open the blog Settings, getting an infinite loading circle icon. If I opened an existing blog post to edit, the styles were missing too. I contacted Wix who found it worked fine, so tried restarting FF in Safe Mode and everything in Wix works okay. I proceeded to disable all plugins and then clear caches and history, but Wix still has the same problem and only works if I boot in Safe Mode. Edit: Recap for new thread visitors - it only worked once in safe mode but then stopped working; then it didn't work in any mode. After trying advice unsuccessfully, it one day started working again which I marked as 'Solved', but today the same issues have returned. This is only on Firefox, on two different PCs, Win 7 and Win 10. Other browsers run Wix fine.

Modified by ShiftyGeezer

Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 28.0 r0

Application

  • Firefox 58.0.2
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/58.0.2/WINNT/en-GB/

Extensions

  • Adblock Plus 3.0.2 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}) (Inactive)
  • Amazon Assistant for Firefox 10.1711.15.1405 (abb@amazon.com) (Inactive)
  • IBM Security Rapport 2.1.21 (rapportext@trusteer.com) (Inactive)
  • Kaspersky Protection 5.0.141.19d-20180116131102 (light_plugin_F6F079488B53499DB99380A7E11A93F6@kaspersky.com) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: Intel(R) HD Graphics 4600
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x0412
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 00000000
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: Gamma: 2.2 Pixel Structure: RGB ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 200
  • crashGuards: []
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.22164
  • driverDate: 3-23-2016
  • driverDate2:
  • driverVersion: 10.18.14.4414
  • driverVersion2:
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'available', u'description': u'Compositing', u'name': u'HW_COMPOSITING', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'name': u'D3D11_COMPOSITING', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct2D', u'name': u'DIRECT2D', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'name': u'D3D11_HW_ANGLE', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'available', u'description': u'GPU Process', u'name': u'GPU_PROCESS', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'WebRender', u'name': u'WEBRENDER', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u"Build doesn't include WebRender", u'type': u'runtime'}]}, {u'status': u'available', u'description': u'Off Main Thread Painting', u'name': u'OMTP', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}]}, {u'status': u'broken', u'description': u'Advanced Layers', u'name': u'ADVANCED_LAYERS', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'available', u'message': u'Enabled for Windows 7 via user-preference', u'type': u'user'}, {u'status': u'broken', u'message': u'Failed to render sanity test', u'type': u'env'}]}]}
  • info: {u'AzureContentBackend (UI Process)': u'skia', u'AzureCanvasBackend (UI Process)': u'skia', u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'ApzKeyboardInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend (UI Process)': u'cairo', u'ApzAutoscrollInput': 1, u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'Direct2D 1.1', u'AzureContentBackend': u'Direct2D 1.1'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • offMainThreadPaintEnabled: True
  • webgl1DriverExtensions: GL_ANGLE_client_arrays GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_program_cache_control GL_ANGLE_request_extension GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_robust_resource_initialization GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgb GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgba GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_compression_s3tc_srgb GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_surfaceless_context GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl1Extensions: ANGLE_instanced_arrays EXT_blend_minmax EXT_color_buffer_half_float EXT_frag_depth EXT_sRGB EXT_shader_texture_lod EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query OES_element_index_uint OES_standard_derivatives OES_texture_float OES_texture_float_linear OES_texture_half_float OES_texture_half_float_linear OES_vertex_array_object WEBGL_color_buffer_float WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_depth_texture WEBGL_draw_buffers WEBGL_lose_context
  • webgl1Renderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 4600 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl1Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b)
  • webgl1WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 0000000000008d8f) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_EXT_pixel_format_float EGL_KHR_surfaceless_context EGL_ANGLE_display_texture_share_group EGL_ANGLE_create_context_client_arrays EGL_ANGLE_program_cache_control EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses EGL_ANGLE_display_robust_resource_initialization
  • webgl2DriverExtensions: GL_ANGLE_client_arrays GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_multiview GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_program_cache_control GL_ANGLE_request_extension GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_robust_resource_initialization GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgb GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgba GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_float GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_compression_s3tc_srgb GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_norm16 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_EGL_image_external_essl3 GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_surfaceless_context GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl2Extensions: EXT_color_buffer_float EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query OES_texture_float_linear WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_lose_context
  • webgl2Renderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 4600 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl2Version: OpenGL ES 3.0 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b)
  • webgl2WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 0000000000008d8f) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_EXT_pixel_format_float EGL_KHR_surfaceless_context EGL_ANGLE_display_texture_share_group EGL_ANGLE_create_context_client_arrays EGL_ANGLE_program_cache_control EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses EGL_ANGLE_display_robust_resource_initialization
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11
  • windowUsingAdvancedLayers: False

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
Happy112
  • Top 25 Contributor
560 solutions 5683 answers

Hi,

Safe Mode does not just disable add-ons, but hardware acceleration as well. Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

You will need to restart Firefox for this to take effect so save all work first (e.g., mail you are composing, online documents you're editing, etc.,) and then perform these steps:

In Firefox 54 and below:

  1. Click the menu button New Fx Menu and select Options (Windows) or Preferences (Mac, Linux).
  2. Select the Advanced panel and the General tab.
  3. Uncheck Use hardware acceleration when available.
  4. Close Firefox completely and then restart Firefox to see if the problem persists.

In Firefox 55 and above:

  1. Click the menu button New Fx Menu and select Options (Windows) or Preferences (Mac, Linux).
  2. Select the General panel.
  3. Under Performance, uncheck Use recommended performance settings. Additional settings will be displayed.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Uncheck Use hardware acceleration when available.
  5. Close Firefox completely and then restart Firefox to see if the problem persists.

Did this fix your problems? Please report back to us!

If the problem is resolved, you should check for updates for your graphics driver by following the steps mentioned in these Knowledge base articles:

Hi, Safe Mode does not just disable add-ons, but hardware acceleration as well. Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches. You will need to restart Firefox for this to take effect so save all work first (e.g., mail you are composing, online documents you're editing, etc.,) and then perform these steps: '''In Firefox 54 and below:''' # Click the menu button [[Image:New Fx Menu]] and select ''Options'' (Windows) or ''Preferences'' (Mac, Linux). # Select the ''Advanced'' panel and the ''General'' tab. # Uncheck '''Use hardware acceleration when available'''. # Close Firefox completely and then restart Firefox to see if the problem persists. '''In Firefox 55 and above''': # Click the menu button [[Image:New Fx Menu]] and select ''Options'' (Windows) or ''Preferences'' (Mac, Linux). # Select the ''General'' panel. # Under '''Performance''', uncheck ''Use recommended performance settings''. Additional settings will be displayed. #;[[Image:Fx55Performance-disableHWA|width=500]] # Uncheck '''Use hardware acceleration when available'''. # Close Firefox completely and then restart Firefox to see if the problem persists. Did this fix your problems? Please report back to us! If the problem is resolved, you should check for updates for your graphics driver by following the steps mentioned in these Knowledge base articles: * [[Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems#w_turn-off-hardware-acceleration]] * [[Upgrade your graphics drivers to use hardware acceleration and WebGL]]
Was this helpful to you? 0
Quote

Question owner

Thanks. Didn't work and problem persists without Hardware Acceleration enabled.

Thanks. Didn't work and problem persists without Hardware Acceleration enabled.
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3532 solutions 47972 answers

ShiftyGeezer said

. . . and only works if I boot in Safe Mode.

Was that Firefox or the computer Safe Mode?

''ShiftyGeezer [[#question-1207397|said]]'' <blockquote> . . . and only works if I boot in Safe Mode. </blockquote> Was that Firefox or the computer Safe Mode?
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Firefox run in safe mode.

Firefox run in safe mode.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Okay, trying again in Safe Mode hasn't worked - the problem persists no matter what now.

That is...

  • Website works on 6th February
  • Website doesn't work on 1st March, the next time its accessed
  • Restarting Firefox in Safe Mode, website works
  • Restarting in normal mode, clearing history, disabling add-ons, doesn't work
  • Restarting Firefox in Safe Mode again, website doesn't work

The site works in Internet Explorer 11. Tried twice, closing and opening browser, just in case there's a similar "only works once" problem.

Okay, trying again in Safe Mode hasn't worked - the problem persists no matter what now. That is... * Website works on 6th February * Website doesn't work on 1st March, the next time its accessed * Restarting Firefox in Safe Mode, website works * Restarting in normal mode, clearing history, disabling add-ons, doesn't work * Restarting Firefox in Safe Mode again, website doesn't work The site works in Internet Explorer 11. Tried twice, closing and opening browser, just in case there's a similar "only works once" problem.
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3532 solutions 47972 answers

Please provide public link(s) (no password) that we can check out. No Personal Information Please !


https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history

Remove History For One Site

Open the History Manager <Control><Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any passwords / settings.

Please provide public link(s) (no password) that we can check out. '''No Personal Information Please ! ''' ---------------- https://support.mozilla.org/kb/Clear+Recent+History#w_how-do-i-remove-a-single-website-from-my-history Remove History For One Site Open the History Manager '''<Control><Shift> H.''' In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select '''Forget About This Site.''' This should remove all information, including any passwords / settings.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

That doesn't work. Had already removed entire browsing history in an earlier attempt, but tried again anyway.

Website is : www.wix.com But without an account, you won't see a problem as it seems to work fine apart from the Blog feature. Also, just tried another website and it has a different Blog interface, probably because that's free. So you can't even create a new Wix website to test, because that'll work - it's only one specific website that's causing problems.

Just tried on a second PC. It still fails the same way. So that's Firefox unable to display a website properly on Windows 7 64 bit and Windows 10, with the break in functionality happening some time since 6th February.

That doesn't work. Had already removed entire browsing history in an earlier attempt, but tried again anyway. Website is : www.wix.com But without an account, you won't see a problem as it seems to work fine apart from the Blog feature. Also, just tried another website and it has a different Blog interface, probably because that's free. So you can't even create a new Wix website to test, because that'll work - it's only one specific website that's causing problems. Just tried on a second PC. It still fails the same way. So that's Firefox unable to display a website properly on Windows 7 64 bit and Windows 10, with the break in functionality happening some time since 6th February.
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3532 solutions 47972 answers

FredMcD said

Remove History For One Site

This clears out all data for that site. Not just the history. Please give it a try.

''FredMcD [[#answer-1083301|said]]'' <blockquote> Remove History For One Site </blockquote> This clears out all data for that site. Not just the history. Please give it a try.
Was this helpful to you?
Quote

Helpful Reply

I already did. As I said, I tried again anyway despite having already removed my entire browsing history.

I appreciate all attempts to help and follow all advice.

I already did. As I said, I tried again anyway despite having already removed my entire browsing history. I appreciate all attempts to help and follow all advice.
Was this helpful to you? 3
Quote

Question owner

So...Firefox is now broken and doesn't work as a browser on a vital webpage? It's just left at that? Is there no way to file a bug report and log file and get this fixed, or should I swap to some other browser?

So...Firefox is now broken and doesn't work as a browser on a vital webpage? It's just left at that? Is there no way to file a bug report and log file and get this fixed, or should I swap to some other browser?
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3532 solutions 47972 answers

If your browsing history is of no importance to you,

Type about:support<enter> in the address bar.

Under the page logo on the left side, you will see Application Basics. Under this find Profile Folder. To its right press the button Show Folder. This will open your file browser to the current Firefox profile. Now Close Firefox.

places.sqlite stores your History and Bookmarks.

Locate the above file. Then rename or delete it. Restart Firefox.

Firefox will then recreate the file using a bookmark backup. History will be gone, however.

If your browsing history is of no importance to you, Type '''about:support'''<enter> in the address bar. Under the page logo on the left side, you will see '''Application Basics. ''' Under this find '''Profile Folder. ''' To its right press the button '''Show Folder. ''' This will open your file browser to the current Firefox profile. Now '''Close Firefox. ''' '''places.sqlite''' stores your History and Bookmarks. Locate the above file. Then rename or delete it. Restart Firefox. Firefox will then recreate the file using a bookmark backup. History will be gone, however.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Having tried nothing new, today it's working. Can anyone provide any explanation?

Having tried nothing new, today it's working. Can anyone provide any explanation?
Was this helpful to you?
Quote
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3532 solutions 47972 answers

It could have been a corrupt file that was removed. No way to tell. If you are sure the problem is gone, Please flag your last post as Solved Problem so others will know.

It could have been a corrupt file that was removed. No way to tell. If you are sure the problem is gone, Please flag your last post as '''Solved Problem''' so others will know.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

The problem is back again today.

The problem is back again today.
Was this helpful to you?
Quote
Happy112
  • Top 25 Contributor
560 solutions 5683 answers

ShiftyGeezer said

The problem is back again today.

What does Wix have to say about this  ? It's your blog on their site .....

https://support.wix.com/en/

''ShiftyGeezer [[#answer-1091230|said]]'' <blockquote> The problem is back again today. </blockquote> What does Wix have to say about this ? It's '' your'' blog on '' their'' site ..... https://support.wix.com/en/
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

When I contacted them the first time, they had no issues, though I don't know what browser they were using. As I say, it's only Firefox that has issues. So either Firefox is doing everything right and Wix is messing it up when dealing Firefox code, or Firefox is doing it wrong. Can't know.

I've contacted them again, though I'm not hopeful.

When I contacted them the first time, they had no issues, though I don't know what browser they were using. As I say, it's only Firefox that has issues. So either Firefox is doing everything right and Wix is messing it up when dealing Firefox code, or Firefox is doing it wrong. Can't know. I've contacted them again, though I'm not hopeful.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.