Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

content coding error

  • 5 replies
  • 3 have this problem
  • 15 views
  • Last reply by jagan605

more options

I could read this ariticle on the danish engineering web site (ing.dk) this morning but no longer after the upgrade. I have no intention of writing to websites as suggested just because Firefox has been updated. Natural action will be to change the browser. https://ing.dk/artikel/ny-bog-gar-taet-pa-videnskaben-gode-brod-208409 "The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

  • Please contact the web site owners to inform them of this problem."

Kind Regards, Helgi Joensen

I could read this ariticle on the danish engineering web site (ing.dk) this morning but no longer after the upgrade. I have no intention of writing to websites as suggested just because Firefox has been updated. Natural action will be to change the browser. https://ing.dk/artikel/ny-bog-gar-taet-pa-videnskaben-gode-brod-208409 "The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression. * Please contact the web site owners to inform them of this problem." Kind Regards, Helgi Joensen

Chosen solution

Thats great! Please mark the thread solved :)

Read this answer in context 👍 0

All Replies (5)

more options

It works for me but can you provide a screenshot since I am not able to replicate your issue. Also, please try to open the site using an empty profile Profile Manager - Create, remove or switch Firefox profiles.

more options

Hi - thanks for looking into this. Please see 2 attached screenshots. I use an ad-blocker add-in could should things have anything to do with it? BR -Helgi

more options

Did you try to open the url with an empty profile as I suggested?

more options

Hi - Sorry, I missed the significance of the empty profile. I created a new profile and then the article was displayed correctly. See screenshot. Good that I did not contact the website manager. I then tried the same on my normal profile and now it (mysteriously) works!? BR -Helgi

more options

Chosen Solution

Thats great! Please mark the thread solved :)