X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I have lost the ability to use a bulk picture uploader on a xenforo wepage

Posted

I am not to sure how to ask this question, but I frequent the message board that I used to have the ability to use a bulk picture up loader, but since the upgrade to #56 I don't seem to have that ability any more. I can only upload one picture at a time.

The people who run the page have told me that I should have never been able to use a bulk up-loader and that it is a Mozilla issue, not a webpage issue.

http://diecastcrazy.com/threads/what-has-happened-to-the-bulk-picture-uploader.315593/#post-2016233

..any help would be great.

Thanks in advance..

I am not to sure how to ask this question, but I frequent the message board that I used to have the ability to use a bulk picture up loader, but since the upgrade to #56 I don't seem to have that ability any more. I can only upload one picture at a time. The people who run the page have told me that I should have never been able to use a bulk up-loader and that it is a Mozilla issue, not a webpage issue. http://diecastcrazy.com/threads/what-has-happened-to-the-bulk-picture-uploader.315593/#post-2016233 ..any help would be great. Thanks in advance..
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 27.0 r0

Application

  • Firefox 56.0
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/56.0/WINNT/en-GB/

Extensions

  • Adblock Plus 2.9.1 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: ATI Radeon HD 3200 Graphics
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x9612
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: atiumd64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 256
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 00000000
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • adapterVendorID2:
  • crashGuards: []
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.22164
  • driverDate: 8-17-2009
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.632.1.2000
  • driverVersion2:
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'available', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct2D', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE'}, {u'status': u'available', u'description': u'GPU Process', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'GPU_PROCESS'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'WebRender', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u"Build doesn't include WebRender", u'type': u'runtime'}], u'name': u'WEBRENDER'}, {u'status': u'disabled', u'description': u'Advanced Layers', u'log': [{u'status': u'disabled', u'message': u'Disabled by default', u'type': u'default'}], u'name': u'ADVANCED_LAYERS'}]}
  • info: {u'AzureContentBackend (UI Process)': u'skia', u'AzureCanvasBackend (UI Process)': u'skia', u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend (UI Process)': u'cairo', u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'Direct2D 1.1', u'AzureContentBackend': u'Direct2D 1.1'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webgl1DriverExtensions: GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_request_extension GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl1Extensions: ANGLE_instanced_arrays EXT_blend_minmax EXT_color_buffer_half_float EXT_frag_depth EXT_shader_texture_lod EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query MOZ_debug OES_element_index_uint OES_standard_derivatives OES_texture_float OES_texture_float_linear OES_texture_half_float OES_texture_half_float_linear OES_vertex_array_object WEBGL_color_buffer_float WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_depth_texture WEBGL_draw_buffers WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_compressed_texture_s3tc MOZ_WEBGL_depth_texture
  • webgl1Renderer: Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 3200 Graphics Direct3D11 vs_4_0 ps_4_0)
  • webgl1Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.0.dec065540d5f)
  • webgl1WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 000000000000ada3) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.dec065540d5f) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses
  • webgl2DriverExtensions: -
  • webgl2Extensions: -
  • webgl2Renderer: WebGL creation failed: * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Exhausted GL driver caps.
  • webgl2Version: -
  • webgl2WSIInfo: -
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11
  • windowUsingAdvancedLayers: False

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
jscher2000
  • Top 10 Contributor
6433 solutions 52686 answers

If it's not a built-in feature of their site, perhaps it was something an add-on enabled you to do by modifying the code int the page? The screenshots in your first post on the forum require an account to view. Do they contain any indication of an add-on being involved?

If it's not a built-in feature of their site, perhaps it was something an add-on enabled you to do by modifying the code int the page? The screenshots in your first post on the forum require an account to view. Do they contain any indication of an add-on being involved?
Was this helpful to you?
Quote
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
15460 solutions 140012 answers

The comments on that forum page seem to indicate that this feature used the Shockwave Flash plugin and that this might no longer work in current Firefox releases.

Is there a Lego block icon on the Navigation Toolbar or was it there when this feature was working?

You can also try to uninstall Adblock Plus to see if that has effect (disabling might have no effect).

You can look at uBlock Origin as a replacement for Adblock Plus to see if that works better.

The comments on that forum page seem to indicate that this feature used the Shockwave Flash plugin and that this might no longer work in current Firefox releases. Is there a Lego block icon on the Navigation Toolbar or was it there when this feature was working? You can also try to uninstall Adblock Plus to see if that has effect (disabling might have no effect). You can look at uBlock Origin as a replacement for Adblock Plus to see if that works better. *https://addons.mozilla.org/firefox/addon/ublock-origin/
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

jscher2000 said

If it's not a built-in feature of their site, perhaps it was something an add-on enabled you to do by modifying the code int the page? The screenshots in your first post on the forum require an account to view. Do they contain any indication of an add-on being involved?

I don't believe that there is/was an add-on involved. Yes one needs to be logged in, I could post the same pics here if that would help, but all it shows is the pop up for the selection of the pic file to load.

This bulk picture feature has always worked for me, since I fist logged in years ago, when I had a desk top that ran XP and my lap top that ran Vista, and also when I used IE as my explorer. I now have a desk top and lap top the both run 7, I switched to Mozilla (years ago) to be able to log onto the board as IE would not let me log into the page. This bulk load feature worked fine until the last update of Mozilla.

''jscher2000 [[#answer-1013768|said]]'' <blockquote> If it's not a built-in feature of their site, perhaps it was something an add-on enabled you to do by modifying the code int the page? The screenshots in your first post on the forum require an account to view. Do they contain any indication of an add-on being involved? </blockquote> I don't believe that there is/was an add-on involved. Yes one needs to be logged in, I could post the same pics here if that would help, but all it shows is the pop up for the selection of the pic file to load. This bulk picture feature has always worked for me, since I fist logged in years ago, when I had a desk top that ran XP and my lap top that ran Vista, and also when I used IE as my explorer. I now have a desk top and lap top the both run 7, I switched to Mozilla (years ago) to be able to log onto the board as IE would not let me log into the page. This bulk load feature worked fine until the last update of Mozilla.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

cor-el said

The comments on that forum page seem to indicate that this feature used the Shockwave Flash plugin and that this might no longer work in current Firefox releases. Is there a Lego block icon on the Navigation Toolbar or was it there when this feature was working? You can also try to uninstall Adblock Plus to see if that has effect (disabling might have no effect). You can look at uBlock Origin as a replacement for Adblock Plus to see if that works better.

I did the adblock removal, the bulk feature was not there either way, so I don't think that was the issue? but I will try the ublock and see what happens.

They did mention that this pic upload feature does work in flash, and yes it has stopped working since the the new upgrade from Mozilla. I did update my Adobe flash player, no change.

I am not sure what you mean by "lego block on navigation toolbar"..

..I know that on the tabs to "post a reply" has a tab on top of that to be able to 'block this object"..

..there was the small tab on top of "upload a file" before the recent upgrade from Mozilla, but that is no longer there..

''cor-el [[#answer-1013946|said]]'' <blockquote> The comments on that forum page seem to indicate that this feature used the Shockwave Flash plugin and that this might no longer work in current Firefox releases. Is there a Lego block icon on the Navigation Toolbar or was it there when this feature was working? You can also try to uninstall Adblock Plus to see if that has effect (disabling might have no effect). You can look at uBlock Origin as a replacement for Adblock Plus to see if that works better. *https://addons.mozilla.org/firefox/addon/ublock-origin/ </blockquote> I did the adblock removal, the bulk feature was not there either way, so I don't think that was the issue? but I will try the ublock and see what happens. They did mention that this pic upload feature does work in flash, and yes it has stopped working since the the new upgrade from Mozilla. I did update my Adobe flash player, no change. I am not sure what you mean by "lego block on navigation toolbar".. ..I know that on the tabs to "post a reply" has a tab on top of that to be able to 'block this object".. ..there was the small tab on top of "upload a file" before the recent upgrade from Mozilla, but that is no longer there..
Was this helpful to you?
Quote
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
15460 solutions 140012 answers

The Lego block icon is the plugin icon that show in the screenshot as a gray block with a green dot. You can click this icon to see what it is about.

The Lego block icon is the plugin icon that show in the screenshot as a gray block with a green dot. You can click this icon to see what it is about. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/why-do-i-have-click-activate-plugins

Modified by cor-el

Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Thanks for the help!!

..I did some research on this and from what you said about flash being on or off, I went thru "tools" and then "add-ons" and then "plugins" and then switched it to "always active" (see below) I am guessing that on the recent Mozilla update that this changed somehow, because the bulk up-loader is the only option that I get again now..

Thanks for the help!! ..I did some research on this and from what you said about flash being on or off, I went thru "tools" and then "add-ons" and then "plugins" and then switched it to "always active" (see below) I am guessing that on the recent Mozilla update that this changed somehow, because the bulk up-loader is the only option that I get again now..
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

cor-el said

The Lego block icon is the plugin icon that show in the screenshot as a gray block with a green dot. You can click this icon to see what it is about.

AH! yes that seems to have fixed the issue!! Thanks for the help!!!!

''cor-el [[#answer-1014018|said]]'' <blockquote> The Lego block icon is the plugin icon that show in the screenshot as a gray block with a green dot. You can click this icon to see what it is about. *https://support.mozilla.org/en-US/kb/why-do-i-have-click-activate-plugins </blockquote> AH! yes that seems to have fixed the issue!! Thanks for the help!!!!
Was this helpful to you?
Quote
Pkshadow
  • Top 10 Contributor
112 solutions 1123 answers

Hello,

I am glad to hear that your problem has been resolved. If you haven't already, please select the answer that solves the problem. This will help other users with similar problems find the solution more easily. Thank you for contacting Mozilla Support.

Hello, I am glad to hear that your problem has been resolved. If you haven't already, please select the answer that solves the problem. This will help other users with similar problems find the solution more easily. Thank you for contacting Mozilla Support.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.