Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

hello im having issues with my flash it works until i up;oad it to the website then it stop working this is the code please let me know what im doing wrong:

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • Last reply by guigs

more options

let me know if im missing something

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="100%" height="100%" id="flash" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="flash.swf" /> <param name="quality" value="high" /> <param name="scale" value="noscale" /> <param name="salign" value="t" /> <param name="bgcolor" value="#000000" /> <embed src="flash.swf" quality="high" scale="noscale" salign="t" bgcolor="#000000" width="100%" height="100%" name="flash" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object>

All Replies (1)

more options

I understand that this might be an issue that is better answered in our neighbor's community the addon forum.

For more help in the developer community, I would encourage checking out [stackoverflow.com] as well.


Where to go for developer support

Modified by guigs