X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Videos skipping

Posted

I have had this problem for several weeks. When I try to play a video on Facebook or YouTube it skips and hard to watch. The same videos work fine on Chrome. I would appreciate any help or suggestions. I have talked to others who are having the same problem so it sounds like the problem is with Firefox.

I have had this problem for several weeks. When I try to play a video on Facebook or YouTube it skips and hard to watch. The same videos work fine on Chrome. I would appreciate any help or suggestions. I have talked to others who are having the same problem so it sounds like the problem is with Firefox.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.8.20082
  • Google Update
  • Intel web components for Intel® Identity Protection Technology
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.31.2 for Mozilla browsers
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • NPWLPG
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealTimes Download Plugin
  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • 5.1.40728.0
  • iTunes Detector Plug-in

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4269 solutions 59846 answers

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''