X
Tap here to go to the mobile version of the site.
An updated version of Firefox is available to address the issues with Add-ons disabled or fail to install on Firefox. You can download the update for your OS here: https://www.mozilla.org/firefox/new/ For Known Issues and Workarounds, please check out the update at https://support.mozilla.org/kb/add-ons-disabled-or-fail-to-install-firefox

Support Forum

Error after installing FF34 over FF33: XML Parsing Error: undefined entity WebIDE

Posted

Hi, After installing FF34 over FF33 i'm getting a window with this message, when i close the windows firefox closes too:

XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xul Line Number 320, Column 5: <key <="" command="Tools:WebIDE" id="key_webide" keycode="&amp;webide.keycode;" p=""> </key>


^
Hi, After installing FF34 over FF33 i'm getting a window with this message, when i close the windows firefox closes too: XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xul Line Number 320, Column 5: <key id="key_webide" keycode="&webide.keycode;" command="Tools:WebIDE" ----^

Chosen solution

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Read this answer in context 1

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.62 Safari/537.36

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4076 solutions 56869 answers

Helpful Reply

I've called the big guys to help you. Good luck.

I've called the big guys to help you. Good luck.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17087 solutions 154328 answers

Chosen Solution

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
What Firefox locale (user interface language) do you use? Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes

Question owner

Hi cor-el

In safe mode firefox worked ok. since WebIDE was introduced with FF34 the problem must be in FF34 new feature WebIDE.. less likey to be with extensions the was ok with FF33.

i already reset Firefox, so i can't reproduce anymore the problem.

Hi cor-el In safe mode firefox worked ok. since WebIDE was introduced with FF34 the problem must be in FF34 new feature WebIDE.. less likey to be with extensions the was ok with FF33. i already reset Firefox, so i can't reproduce anymore the problem.