Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

osoitekentässä painettu "Enter" ei lähde avaamaan sivua ?

  • 1 reply
  • 3 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by guigs

more options

selaushistorian osoitteet ja kirjanmerkit tulevat esiin ihan ok, mutta valinta hiirellä tai painettu enter tekee kyllä valinnan osoitepalkkiin, mutta FF ei lähde avaamaan valittua osoitetta ?

Sama vika vaikka osoitteen kirjoittaa kokonaisuudessaan + enter, ei mene minnekään.

Kirjanmerkeistä ja selaushistorian listasta valittuna sivu lähtee latautumaan ok. Ongelma alkoi 29 version latauksen jälkeen.

selaushistorian osoitteet ja kirjanmerkit tulevat esiin ihan ok, mutta valinta hiirellä tai painettu enter tekee kyllä valinnan osoitepalkkiin, mutta FF ei lähde avaamaan valittua osoitetta ? Sama vika vaikka osoitteen kirjoittaa kokonaisuudessaan + enter, ei mene minnekään. Kirjanmerkeistä ja selaushistorian listasta valittuna sivu lähtee latautumaan ok. Ongelma alkoi 29 version latauksen jälkeen.

All Replies (1)

more options

Ohje> Tietoja ongelmatilanteisiin> Profiili Directory: Näytä kansio (Linux: Open Directory, Mac: Näytä Finderissa)

Poistaminen sessionstore.js aiheuttaa App Tabs ja Tab Ryhmät ja auki-ja kiinni (kumoa) välilehdet eksyä ja joudut luoda niitä (muistiin tai kirjanmerkki niitä, jos mahdollista).

Voit tarkistaa ongelmat johtuvat vioittuneen localstore.rdf tiedoston.