Firefox Asistencë

Artikuj të Zgjedhur

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Firefox-i përditësohet vetvetiu, por mund bëni kurdo një përditësim dorazi. Mësoni se si ta përditësoni nën Windows, Mac ose Linux.

Si t’ia fillohet me Firefox-in - Një përmbledhje e veçorive kryesore

Si t’ia fillohet me Firefox-in - Një përmbledhje e veçorive kryesore

Ky artikull mbulon veçoritë bazë të Firefox-it – faqerojtës, skeda, kërkim, shtesa, etj. Përmban gjithashtu lidhje për te më tepër artikuj që do të donit të eksploronit.

Rikthim i Firefox-it te parazgjedhjet - ndreqje e kollajtë për shumicën e problemeve

Rikthim i Firefox-it te parazgjedhjet - ndreqje e kollajtë për shumicën e problemeve

Ndreqni ngadalësinë, vithisjet, panelet e padëshiruar, lajthitjet e kërkimit dhe shumë të tjera duke e kthyer Firefox-in te rregullimet parazgjedhje. Do të ruajmë faqerojtësit, skedat dhe fjalëkalimet tuaja.

Dritarja Të Dhëna Faqeje -Shihni hollësi teknike rreth faqes ku gjendeni

Dritarja Të Dhëna Faqeje -Shihni hollësi teknike rreth faqes ku gjendeni

Dritarja Të Dhëna Faqeje ju jep hollësi rreth faqes në të cilën gjendeni, të tilla si: dëshmi sigurie, kartela media të përdorura në të, lejet që i janë dhënë dhe prurjet web që përmban.

Illustration of community

Bëhuni Pjesë e Bashkësisë Tonë

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër