Llogari Mozilla Asistencë

Tema të Shpeshta

Eksploroni bazën e dijeve.

Ende ju duhet ndihmë?

Jemi këtu për ju! Nëse s’keni gjetur një zgjidhje pas eksplorimit të artikujve tanë të ndihmës, mund të lidheni me ekipin tonë të asistencës.

Merrni Asistencë

Artikuj të Zgjedhur

Si ta rregulloj Firefox Sync-un?

Si ta rregulloj Firefox Sync-un?

Njëkohësoni faqerojtësit, historikun, fjalëkalimet, shtesat dhe skedat tuaja të hapura me ato të një kopjeje të Firefoxi-it në një pajisje tjetër. Ky artikull do t'ju bëjë një paraqitje të rregullimit të Firefox Sync-ut.

Illustration of community

Bëhuni Pjesë e Bashkësisë Tonë

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër