Kërkoni te Asistenca

Merrni ndihmë

Zgjidhni produktin tuaj

Firefox

Firefox

Shfletues Web për Windows, Mac dhe Linux

Firefox për Android

Firefox për Android

Shfletues Web për telefona të mençur dhe tablete Android

Firefox për iOS

Firefox për iOS

Firefox për pajisje iPhone, iPad dhe iPod

Paraparje e Firefox-it

Paraparje e Firefox-it

Version i hershëm i një shfletuesi eksperimental Firefox për Android.

Mozilla VPN

Mozilla VPN

VPN for Windows 10, Android, and iOS devices

Firefox për pajisje Amazon

Firefox për pajisje Amazon

Shfletues për pajisje Amazon

Mbrojtje Firefox Rrjeti Privat Në Nivel Shfletuesi

Mbrojtje Firefox Rrjeti Privat Në Nivel Shfletuesi

Shfletoni të sigurt në një rrjet Wi-Fi publik

Firefox për Ndërmarrje

Firefox për Ndërmarrje

Firefox Quantum për biznese

Firefox Lockwise

Firefox Lockwise

Aplikacion për celular që ju lejon të përdorni fjalëkalime që keni ruajtur në Firefox.

Firefox Reality

Firefox Reality

Shfletues për kaska realiteti virtual

Firefox Lite

Firefox Lite

Shfletues për celular për Indonezinë, Indinë, Filipinet, dhe Tajlandën

Hubs

Hubs

Mjedis shoqëror VR për kufje dhe shfletues

Firefox Focus

Firefox Focus

Shfletues me privatësi të vetvetishme dhe bllokues lënde

Firefox ScreenshotGo

Firefox ScreenshotGo

Aplikacion fotosh ekrani për celular

Thunderbird

Thunderbird

Software email për Windows, Mac dhe Linux

Artikuj të Zgjedhur

Si t’ia fillohet me Firefox-in - Një përmbledhje e veçorive kryesore

Si t’ia fillohet me Firefox-in - Një përmbledhje e veçorive kryesore

Ky artikull mbulon veçoritë bazë të Firefox-it – faqerojtës, skeda, kërkim, shtesa, etj. Përmban gjithashtu lidhje për te më tepër artikuj që do të donit të eksploronit.

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Firefox-i përditësohet vetvetiu, por mund bëni kurdo një përditësim dorazi. Mësoni se si ta përditësoni nën Windows, Mac ose Linux.

Rikthim i Firefox-it te parazgjedhjet - ndreqje e kollajtë për shumicën e problemeve

Rikthim i Firefox-it te parazgjedhjet - ndreqje e kollajtë për shumicën e problemeve

Ndreqni ngadalësinë, vithisjet, panelet e padëshiruar, lajthitjet e kërkimit dhe shumë të tjera duke e kthyer Firefox-in te rregullimet parazgjedhje. Do të ruajmë faqerojtësit, skedat dhe fjalëkalimet tuaja.

Illustration of community

Bëhuni Pjesë e Bashkësisë Tonë

Grow and share your expertise with others. Answer questions and improve our knowledge base.

Mësoni Më Tepër