Kërkoni te Asistenca

Shpëtoni botën rehatisht prej kolltukut tuaj

Ndihmoni miliona përdorues të përfitojnë maksimumin prej shfletuesit të tyre të parapëlqyer. Kontributi juaj do të mbërrijë te miliona përdorues anembanë botës, dhe mund ta jepni nga rehatia e kolltukut!

Na duhet ndihma juaj!

E përdorur nga më shumë se 400 milionë vetë, asistenca e Mozilla-as bazohet plotësisht te vullnetarët, dhe është më e rëndësishme se kurrë. Këtu fillon edhe pjesa juaj.

Zgjidhni një rrugë për të dhënë ndihmesë

Rreth nesh

Asistenca Mozilla është një bashkësi vullnetarësh dhe të punësuarish entuziastë që po përpiqen t’u japin asistencë përdoruesve tanë anembanë globit. Ejani me ne në një aventurë të pabesueshme!

Foto stafi dhe vullnetarësh Mozilla.