Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hele vreemde mappen en kan geen emails naar sommige bedrijven sturen

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 10 views
  • Last reply by Matt

more options

Ik wilde een screemshot hier plaatsen om het vreemde probleem duidelijk te maken, maar weet niet hoe ik het hier plaatsen moet. Bij een paar van mijn emailadressen veranderen de icoontjes prullenbak, spam, junk, verzenden in mappen. Ik kan de prullenbak daardoor niet meer legen. Ook komen er cursief gedrukte letters en Engelse namen bij te staan. In 1 account heb ik 3 prullenbak mappen.

Thunderbird weigert om email-s naar bepaalde leveranciers te zenden. Ik moet dan bestellingen op t-online plaatsen en dat is mijn privé mail.

Ik wilde een screemshot hier plaatsen om het vreemde probleem duidelijk te maken, maar weet niet hoe ik het hier plaatsen moet. Bij een paar van mijn emailadressen veranderen de icoontjes prullenbak, spam, junk, verzenden in mappen. Ik kan de prullenbak daardoor niet meer legen. Ook komen er cursief gedrukte letters en Engelse namen bij te staan. In 1 account heb ik 3 prullenbak mappen. Thunderbird weigert om email-s naar bepaalde leveranciers te zenden. Ik moet dan bestellingen op t-online plaatsen en dat is mijn privé mail.

All Replies (1)

more options