Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

manually moving account to new computer

  • 2 replies
  • 3 have this problem
  • 3 views
  • Last reply by WilH25427

more options

I am getting an error after moving the contents of the profile folder to a new machine. The error reads: "Could not initialize the application's security component. The most likely cause is problems with files in your application's profile directory. Please check that this directory has no read/write restrictions and ... etc" Any idea why this is happening and how to solve it? The application works file on the old computer. I followed the guide to manual migration and copied the contents of the numbers folder within the profile folder using replace existing files.

Thank you,

I am getting an error after moving the contents of the profile folder to a new machine. The error reads: "Could not initialize the application's security component. The most likely cause is problems with files in your application's profile directory. Please check that this directory has no read/write restrictions and ... etc" Any idea why this is happening and how to solve it? The application works file on the old computer. I followed the guide to manual migration and copied the contents of the numbers folder within the profile folder using replace existing files. Thank you,

Chosen solution

You may have screwed up your file system permissions when copying over the folder from the old computer.

http://www.youtube.com/watch?v=ytmYVbMEsGg

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

You may have screwed up your file system permissions when copying over the folder from the old computer.

http://www.youtube.com/watch?v=ytmYVbMEsGg

more options

I was copying from a time machine backup. The file permissions must be a mess in these backups. I copied the files from the source hard drive and it worked fine. Thanks,