X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

firefox crashes a few seconds after opening except in safe mode - even after reinstall

Posted

When I open firefox it crashes a few seconds after opening.

I have backed up my profile, uninstalled and reinstalled. (But not restored any of my profile). But it is still crashing in the same way.

These are the last 5 crash logs

Crash ID: bp-6eebd291-e610-46fb-9066-b93052130305 Crash ID: bp-31e5523c-efaf-46a2-88df-ca67a2130305 Crash ID: bp-bc9c3aa1-644c-4f59-954d-45fca2130305 Crash ID: bp-a473974a-443f-4c5c-91ed-436f62130305 Crash ID: bp-31fb2a06-2ed0-48aa-b866-d209d2130305

I think the initial problem might have been caused by IB Updater - IncrediBar

I have uninstalled this in the windows control panel and it no longer shows up in the add-ons list (in safe mode). I have also run Malwarebytes Anti-Malware, but this didn't find anything. I am also running Avast Anti virus.

The trouble shoot information below if from running in safe mode as it doesn't stay open long enough in normal mode.

Any help greatly appreciated !

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.22 (KHTML, like Gecko) Chrome/25.0.1364.152 Safari/537.22

More Information

Application Basics
Name
Firefox
Version
19.0
User Agent
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0
Build Configuration
about:buildconfig
Extensions
Name
Version
Enabled
ID
avast! WebRep
8.0.1482
false
wrc@avast.com
Important Modified Preferences
Name
Value
browser.cache.disk.capacity
358400
browser.cache.disk.smart_size.first_run
false
browser.cache.disk.smart_size.use_old_max
false
browser.cache.disk.smart_size_cached_value
358400
browser.places.smartBookmarksVersion
4
browser.startup.homepage_override.buildID
20130215130331
browser.startup.homepage_override.mstone
19.0
dom.mozApps.used
true
extensions.lastAppVersion
19.0
network.cookie.prefsMigrated
true
places.history.expiration.transient_current_max_pages
104858
plugin.disable_full_page_plugin_for_types
application/pdf
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
true
Graphics
Adapter Description
ATI Radeon HD 4200
Adapter Drivers
aticfx64 aticfx64 aticfx32 aticfx32 atiumd64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64
Adapter RAM
Unknown
Device ID
0x9710
DirectWrite Enabled
false (6.1.7601.17789)
Driver Date
11-25-2010
Driver Version
8.801.0.0
GPU #2 Active
false
GPU Accelerated Windows
0/1 Basic
Vendor ID
0x1002
WebGL Renderer
Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 4200)
AzureCanvasBackend
cairo
AzureContentBackend
none
AzureFallbackCanvasBackend
none
JavaScript
Incremental GC
true
Accessibility
Activated
false
Prevent Accessibility
0
Library Versions
Expected minimum version
Version in use
NSPR
4.9.4
4.9.4
NSS
3.14.1.0 Basic ECC
3.14.1.0 Basic ECC
NSSSMIME
3.14.1.0 Basic ECC
3.14.1.0 Basic ECC
NSSSSL
3.14.1.0 Basic ECC
3.14.1.0 Basic ECC
NSSUTIL
3.14.1.0
3.14.1.0

philipp
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
2046 solutions 8901 answers

Helpful Reply

hello, this looks related to your graphics hardware - please try updating your graphics driver - the right version for your system should be here: http://support.amd.com/us/gpudownload.../legacy-radeonaiw-vista64.aspx

or in case this doesn't work, disable hardware acceleration in firefox > options > advanced > general.

Helpful Reply

Thanks!! That worked a treat and I wouldn't of ever thought this was the problem :)

Really appreciate your quick reply.