Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox crashes

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by M.KRAP

more options

BIJ MIJN VASTE COMPUTER BOVEN ALS IK BEPAALDE PROGRAMAAS AAN KLIK GEEFT HIJ AAN FIREFOX IS GEKRAST IK KAN NIET IN FIREFOX NIET IN MIJN BANKZAKEN EN NOG MEER PROGRAMAAS WAAR IK NIET IN KAN KOMEN MAAR WEL BIJVOORBEELD IN INCREDIMAIL IN BEARSCHEAR. MAAR MIJN FAVORIET FIREFOXIK KON HEM NU WEL OP MIJN LABTOP EN IEMAND HEB MIJN PROGRAMAAS OP MIJN NIEUWE LAPTOP GEZET EN NU DIT PROBLEEM. IK HOOP DAT U MIJ KAN HELPEN IK BEN 77 JAAR EN IK ZOU NIET WETEN AAN WIE IK HET MOET VRAGEN BIJ VOORBAAT MIJN DANK

Chosen solution

Ik begrijp dat Nederlanders een beetje. Schrijf in het Engels en niet in alle caps. Bedankt

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

Ik begrijp dat Nederlanders een beetje. Schrijf in het Engels en niet in alle caps. Bedankt

more options

In English: On my pc if I click on certain programs it says Firefox has crashed I cannot use it for banking and other programs but it works in incredimail in bearschear But my favorite Firefox was able on my laptop and someone has put my new programs on my new laptop and now this problem. I hope you can help me. I am 77 years old and I would not know who to ask. Thanks in advance.


Geachte M. Krap,
Welkom bij de internationale ondersteuningssite van Mozilla Firefox. Ik heb uw vraag gelezen maar ik snap het nog niet helemaal. Als ik het goed begrijp dat hebt u boven een pc staan waarop Firefox steeds crasht en u hebt daarnaast een laptop waarop nieuwe programma's zijn geinstalleerd en daarop doet Firefox het ook niet meer? Klopt dat zo?
Verder heb ik nog een verzoek aan u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om in het vervolg uw vraag met kleine letters te typen en niet allemaal met hoofdletters? Misschien heeft u de caps-lock toets per ongeluk ingedrukt of zo? Een vraag met allemaal hoofdletters wordt op het internet vaak beschouwd als schreeuwerig.
De meeste mensen op dit forum zijn Engelstalig. We hebben ook een geheel Nederlandstalig forum. Als u geen Engels spreekt kunt u ook een vraag stellen op mozbrowser.nl

more options

GOEDE MIDDAG MIJN PC BOVEN DOET HET NOG STEETS NIET IK KAN NIET MEER BOVEN OP MIJN INTERNET KOMEN EN ALS IK DE BANKZAKEN WIL BEKIJKEN ZECHT HIJ DAT IK ER NIET OP KAN KOMEN OMDAT MIJN FIREFOX NIET WERKT. IK ZIT NOG STEETS MET MIJN LAPTOP. MAAR TOCH BEDANKT VOOR DE MOEITE MET HARTELIJKE GROETEN MEVR M.KRAP MAIL ADRES M.KRAP.