Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I recenlty upgraded to 7.0.1 but Pandora and Gmail keep telling me my browser is out of date and Pandora will not load anything. Help!

  • 1 reply
  • 11 have this problem
  • 157 views
  • Last reply by SafeBrowser

more options

I did not upgrade for a long time and was probably on a 2.x release of some sort but last month I finally upgraded to 6.x and ever since Gmail and Pandora have told me my browser is out of date. I can still use Gmail but Pandora will not load anything.

I have cleared my cache and I have removed cookies but I still get the same error message.

I am using features that were introduced in version 6.x but even this site believes I'm using 3.5.9.

If I have to uninstall and reinstall, how can I do that without losing all of my saved passwords and other information?

Chosen solution

Your User Agent indicates that you are using Firefox 3.5.9. Click on "More system details" to the right of your original question, then scroll to the bottom:

  • Your User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.9) Gecko/20100315 Firefox/3.5.9 GTB6 (.NET CLR 3.5.30729) CouponCabinToolbar

Reset your User Agent using the instructions in the following article.


If this reply solves your problem, please click "Solved It" next to this reply when signed-in to the forum.



Not related to your question, but...

You may need to update some plug-ins. Check your plug-ins and update as necessary:

Read this answer in context 👍 0

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Your User Agent indicates that you are using Firefox 3.5.9. Click on "More system details" to the right of your original question, then scroll to the bottom:

  • Your User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.9) Gecko/20100315 Firefox/3.5.9 GTB6 (.NET CLR 3.5.30729) CouponCabinToolbar

Reset your User Agent using the instructions in the following article.


If this reply solves your problem, please click "Solved It" next to this reply when signed-in to the forum.



Not related to your question, but...

You may need to update some plug-ins. Check your plug-ins and update as necessary:

Modified by SafeBrowser