Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I cannot hear any audio or video comong from any website, like Youtube or Kelby training, any ideas?

  • 21 replies
  • 444 have this problem
  • 6568 views
  • Last reply by dcdowney

more options

In the past couple of days I lost all my online audio on FF. Is there a switch or something I may have disabled that can cause this or was it the latest upgrade????

As I said it just happened in the last few days........

Modified by ARTSCOTT

Chosen solution

See What to do if Firefox won't play any sounds and Fix common audio and video issues

You can click the Volume icon on the Windows Taskbar near the clock and click the Mixer link at the bottom to open the mixer.
You can adjust the volume level for each application in that window, so make sure that Firefox is not muted or set at a low level.
You will only see the Firefox program in the Mixer if you are on a website that plays sound.

Read this answer in context 👍 6

All Replies (20)

more options

I thought I had fixed it by updating to FF3.6.12, however...the fix only lasted a few minutes and then quit as quickly as it came back.....

Modified by ARTSCOTT

more options

Chosen Solution

See What to do if Firefox won't play any sounds and Fix common audio and video issues

You can click the Volume icon on the Windows Taskbar near the clock and click the Mixer link at the bottom to open the mixer.
You can adjust the volume level for each application in that window, so make sure that Firefox is not muted or set at a low level.
You will only see the Firefox program in the Mixer if you are on a website that plays sound.

more options

Thanks for the suggestions but:

Everything works except for being able to any audio from the net....cannot hear any videos, or any samples of music on amazon.....nothing like that...if it comes from the net it is silent......

more options

Looks my only option is to go back to IE after all the years of being with FF and all really sucks.......

more options

all mixer volumes are at the highest level......nothing muted ...still no sounds while using FF browser...but if I go to IR and same YouTube or say amazon music sample,,,I have sound....it has got to be a FF Bug

more options

FF help.....any one??????????????????????

more options

Clear the Flash cookies and settings.

Flash Website Storage Settings panel:

See also Flash Local storage settings:

more options

Not being the best baked cookie in the jar...I am having to ask...how to clear JUST flash cookies????.... @cor-el thanx for all the help

Modified by ARTSCOTT

more options
more options

ok..seems to be working now......I had to uninstall adobe flash player and re-install it...which really sucked...

thanks cor-el for all the help........I am begining to hate win 7 with a passion...about ready to go back to XP Pro....at least there I knew where MS hid stuff.......

THANX AGAIN!! Have a great hallowe'en

more options

THIS PROBLEM IS NOT SOLVED....it is still happening.....to hear one song or hear one video I have to completely uninstall the Adobe Flash Player amd reinstall it...then I can hear 1 piece of audio.....if I try to change songs or samples then I no longer have any audio.....

This really sucks!!!!!!

I do still have all the audio I want in IE, Opera, Safari, & Chrome

Modified by ARTSCOTT

more options

Did you try to clear the Flash cookies?

Do you have other (cleanup) software that deals with browser content or Flash local objects (LSO)?

If uninstalling and reinstalling Flash works then that can indicate a problem with Flash LSO.

more options

I went into tools...down to web dev...and then cleared all the adobe cookies I could find.......

I have no clean up software on this computer that I know of...........

when I find the flash LSO area do I want to allow or dis allow all.......

This only came about when FF upgraded....I cannot remeber having any problems like this in the past.....also in the past i could go into Programs...adobe..... adobe flash plaer and get to flash player control panels,,,,now it doesn't show the flash player as an enity..........

more options

I just totally uninstalled FF and the Adobe flash Player and then reinstalled it all.......still no audio from anything on the net in FF

Modified by ARTSCOTT

more options

I hate being like this but....I have audio for now...knock on wood.......I have no clue as to what has made this stuff work...... thru out this ordeal I have searched for all the cookies I could find and deleted them....I unstalled and reinstalled the adobe flash player (which is a plug in) several times...I unstalled adobe media player...i unstalled adbove activex.....I installed adobe flash player for 64bit operating systems and finally I just, in the last 5 minutes, reinstalled adobe flash player 10.1-....whatever the newest non beta version is........on amazon, I was getting audio thru windows media player, which was fine......now I guess it is thru the adobe flash player as there is no pop up window asking if I want to player the MP3 file....on you tube ,so far, I can play what I want.....tomorrow I will again try to get into a kelby video tute.......this has been a harrowing experience....my next move was to slowly remove all soft ware off computer and do a complete format and reinstall.....this happened and stopped me from cloning my c drive which I usually do as I add needed software so if the c drive craps out I can quickly and effortlessly be back working.........

I still have no clue what an Adobe Flash LSO is or where to find it or what it is called on the adobe flash support site...searches were futile....I did find it on wikipedia but that was a generic LSO ........


THANX to all that helpped......


for the rest of you wondering how to get you audio back...insted of clicking that yelllow button at the top of this page...PLEASE dive in with questions and explain what you have done so far, did it help or hjinder.....there are over 20 people that have lostr their audio since I started this thread but I could not find definitive threads on the subject....POST POST POST please.....................

Again a HUGE THANKS to COR-EL..........

If I should lose the audio again, I will be back to this thread.............................

more options

thank you so much this fixed my problem i searched n searched for days for a solution didnt realise had to be on page for mixer volume to come up for firefox. Once Again thank you :-)

more options

Glad this thread has helped someone else out..... thanx for posting........

more options

Even if you solved your problem, I would like to say that there may be other cause for this problem.

I had the same when I was using ASIO drivers (external sound card). This is due to a parameter in Windows hardware configuration which allow to a program to get exclusive control of this device. So the solution in this case is to disable this exclusive control in sound card propriety page, or kill the first program which use this device.

more options

Actually I do not consider my problem solved and the reason is simple....if it were to happen again, I cannot duplicate what I have done to fix it this time......so in essence it is not fixed but no longer a problem at this time.....

more options

check this out..the "missing.reg" fixed my problem instantly

http://en.kioskea.net/forum/affich-22335-no-sound-on-internet

  1. 1
  2. 2