X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Won't start after update to 3.6.6 Mac OSX 10.6.4

Posted

Have updated to 3.6.6. on OSX 10.6.4. Installed as per instructions, but FF does not start - from the application folder or the dock (to where I dragged the FF icon). From looking at the support forum there seems to a number of people experiencing the same problem, but no fixes appear to be posted!

User Agent

Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_4; en-us) AppleWebKit/533.16 (KHTML, like Gecko) Version/5.0 Safari/533.16

Have updated to 3.6.6. on OSX 10.6.4. Installed as per instructions, but FF does not start - from the application folder or the dock (to where I dragged the FF icon). From looking at the support forum there seems to a number of people experiencing the same problem, but no fixes appear to be posted! == User Agent == Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_4; en-us) AppleWebKit/533.16 (KHTML, like Gecko) Version/5.0 Safari/533.16

Chosen solution

Is the second time that is happend and the solution is going back to continue working.

Read this answer in context 0

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_4; en-us) AppleWebKit/533.16 (KHTML, like Gecko) Version/5.0 Safari/533.16

More Information

Question owner

Solved by going back to 3.5.10. All settings and bookmarks came back. Won't be upgrading again anytime soon - or will be switching to Chrome!

Solved by going back to 3.5.10. All settings and bookmarks came back. Won't be upgrading again anytime soon - or will be switching to Chrome!

Chosen Solution

Is the second time that is happend and the solution is going back to continue working.

Is the second time that is happend and the solution is going back to continue working.