Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I get no audio from streaming videos except DIVX

  • 5 replies
  • 197 have this problem
  • 3088 views
  • Last reply by johnno

more options

It used to work fine but for about a 8 months now I get no audio with streaming videos. I have no problem playing videos I have downloaded. I sometimes get audio when streaming from a DIVX site like Stagevu.

This happened

Every time Firefox opened

== about 8 months ago

Chosen solution

Hi Rosa that's wonderful! So glad you got to the bottom of the problem! Warm wishes, Jane

Read this answer in context 👍 2

All Replies (6)

more options

Hi there, first things first -- wanted to check you simply didnt have the volume turned off (but sure that's not the case!) :)

We also have an article here about Firefox not playing sound: https://support.mozilla.com/en-US/kb/No+sound+in+Firefox

Let me know if that helps, and please come back if not.

Kindest

more options

Thanks, I appreciate your response. Yes, my volumn is turn up, I have no problem watching DVD's or videos I download to my hardrive, it is only with streaming video. It doesn't work with firefox which is what I always use, but I checked internet explorer and it doesn't work there either. I followed the link you provided, I upgraded the adobe flash player, I checked my plugins, how do I know if I am missing something? streaming vids still have no sound. There are a bunch of plug ins listed.....so I still don't know what to do. Thanks.

more options

I managed to fix my problem, it had to do with the computer and not the programs or add ons....and i'm very happy. Thanks

more options

Chosen Solution

Hi Rosa that's wonderful! So glad you got to the bottom of the problem! Warm wishes, Jane

more options

well...friggin tell how you fixed it...this is a solution page, not a I fixed it...thanks..


we all are having that problem....tell us what you did to fix it thanks...

LOL...

more options

I had the same problem - searched everywhere online. Finally found the solution that worked for me.

START>RUN> type in sndvol

... the firefox plugin container volume was off