Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Webmail no longer works

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 6 views
  • Last reply by cor-el

more options

My sign on for my webmail has not worked for the past couple of months. I have changed my password and this does not help. I have contacted Centurylink and tried everything they suggested and it still does not work. Have you changed something with the browser that it does not function anymore with my email? My email works using Microsoft Edge browser. It just sits on the sign in page and gives me no reason it does not work. I have cleared my cache and it does not help.

My sign on for my webmail has not worked for the past couple of months. I have changed my password and this does not help. I have contacted Centurylink and tried everything they suggested and it still does not work. Have you changed something with the browser that it does not function anymore with my email? My email works using Microsoft Edge browser. It just sits on the sign in page and gives me no reason it does not work. I have cleared my cache and it does not help.

All Replies (1)

more options

You can check for issues with Total Cookie Protection.


You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Settings) or click the padlock icon (Clear cookies and site data) for the domain in the selected tab.

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> [X] Cached Web Content -> Clear

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.

  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.