Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Pages not loading properly

  • 5 replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by KayTa

more options

outlook.com, Facebook, and Starfleet Commander are not loading properly. It started with Starfleet Commander, and a clearing of cache and cookies routinely would temporarily clear it up. Now, I am having problems with both outlook.com and Facebook as well, and since the most recent Firefox update. outlook.com is opening but I cannot access the emails in my inbox and Facebook is unable to share posts. Also, in outlook.com, https links in emails from trusted senders are somehow being converted to http and then Firefox of course warns me not to go there. Of note, I downloaded Chrome temporarily for a backup and am not having these problems with Chrome, but of course, Google Chrome is nosy and ad-laden.

outlook.com, Facebook, and Starfleet Commander are not loading properly. It started with Starfleet Commander, and a clearing of cache and cookies routinely would temporarily clear it up. Now, I am having problems with both outlook.com and Facebook as well, and since the most recent Firefox update. outlook.com is opening but I cannot access the emails in my inbox and Facebook is unable to share posts. Also, in outlook.com, https links in emails from trusted senders are somehow being converted to http and then Firefox of course warns me not to go there. Of note, I downloaded Chrome temporarily for a backup and am not having these problems with Chrome, but of course, Google Chrome is nosy and ad-laden.

All Replies (5)

more options

Do you have the AdBlocker Ultimate extension extension as this could be a problem with this extension as there have been several reports ?

more options

I don't have a clue if that has anything to do with it. I just checked everything in troubleshooting mode, however, and things work fine in troubleshooting mode but I have no clue why they don't in regular mode. I've had and been using the AdBlocker for a few months since the latest reinstall, yet the problems with Outlook.com and Facebook are recent, as in, the https/http problem has existed for just a couple weeks, and the page loading problems are new as of today.

more options

And I loathe ads, so what do I do?

more options

You can look for a different adblocker like uBlock Origin until this issue with AdBlocker Ultimate is fixed. Today we started getting a lot of reports that AdBlocker Ultimate isn't working properly.


More info:

  • 1847380 - Adblocker Ultimate preventing pages from displaying correctly

(please do not comment in bug reports
https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=etiquette.html
)

more options

I think I'll just run troubleshooting mode for a few days. It gives me access everything I actually need to do. But I reported the possible bug to AdBlocker also. Thanks!