Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Reddit ignores autoplay setting.

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 24 views
  • Last reply by Seburo

more options

When viewing a Reddit post, similar posts are shown below it. When in mobile view, if there's a video in these posts it start playing with sound when you scroll down a bit, irrespective of the browsers autoplay setting.

Modified by ifeedonspleens

Chosen solution

Hi

Thank you for that example. I have had a look into this and have found this issue open with our developers:

https://github.com/mozilla-mobile/fenix/issues/20233

Please follow this for progress on this issue.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (5)

more options

Hi

Do you have an example of a post that you can share here?

Helpful?

more options

Helpful?

more options

Chosen Solution

Hi

Thank you for that example. I have had a look into this and have found this issue open with our developers:

https://github.com/mozilla-mobile/fenix/issues/20233

Please follow this for progress on this issue.

Helpful?

more options

Thanks, guess I should've looked a little harder before posting. Should I mark this as solved or leave it open?

Helpful?

more options

If you wish, please mark my answer as a solution - this will help others that may ask the same question in the future.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.