X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

How do I fix this (check screenshot attached)? google.com does not open

Posted

Your connection is not secure

The owner of www.google.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox may only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate.

Learn more…

Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites

www.google.com uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported.

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

Your connection is not secure The owner of www.google.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website. This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox may only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate. Learn more… Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites www.google.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER
Attached screenshots

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/71.0.3578.98 Safari/537.36

More Information

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5349 solutions 23624 answers

hi Khozema, thanks for posting with some screenshots - unfortunately this problem is likely due to your avast/avg security software tampering with encrypted connections. please either try to reinstall your security software or else follow the more specific steps for it at How to troubleshoot security error codes on secure websites.

hi Khozema, thanks for posting with some screenshots - unfortunately this problem is likely due to your avast/avg security software tampering with encrypted connections. please either try to reinstall your security software or else follow the more specific steps for it at [[How to troubleshoot security error codes on secure websites]].