X
Tap here to go to the mobile version of the site.
An updated version of Firefox is available to address the issues with Add-ons disabled or fail to install on Firefox. You can download the update for your OS here: https://www.mozilla.org/firefox/new/ For Known Issues and Workarounds, please check out the update at https://support.mozilla.org/kb/add-ons-disabled-or-fail-to-install-firefox

Support Forum

Jerky scrolling with pictures when in full screen mode

Posted

Reproducing the problem in both Firefox and Firefox Beta:

  • enable full screen
  • view an image
  • pinch to zoom in to make the image a bit larger than the screen vertically (for example 50% larger)
  • slowly scroll up and down, and see the image move irregularly in a jerky way when the address bar is close to fully visible

Any way to disable this annoying behaviour?

Btw: This is the easiest way to show the problem, but it will also occur in certain web pages.

Reproducing the problem in both Firefox and Firefox Beta: * enable full screen * view an image * pinch to zoom in to make the image a bit larger than the screen vertically (for example 50% larger) * slowly scroll up and down, and see the image move irregularly in a jerky way when the address bar is close to fully visible Any way to disable this annoying behaviour? Btw: This is the easiest way to show the problem, but it will also occur in certain web pages.
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Android 8.0.0; Mobile; rv:63.0) Gecko/63.0 Firefox/63.0

More Information

crankygoat 7 solutions 97 answers

Helpful Reply

Yeah i can duplicate that on most attempts. That is some strange drawing behavior. Seems more a bug than something adjustable.

Yeah i can duplicate that on most attempts. That is some strange drawing behavior. Seems more a bug than something adjustable.
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

FYI: I reported this issue in bugzilla https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1514553. However, it is marked as a duplicate of https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1277712. Sadly, it seems fixing this problem is not prioritized, so I urge everyone affected to upvote it, so maybe it will eventually be fixed.

FYI: I reported this issue in bugzilla https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1514553. However, it is marked as a duplicate of https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1277712. Sadly, it seems fixing this problem is not prioritized, so I urge everyone affected to upvote it, so maybe it will eventually be fixed.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.