X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

History loss

Posted

I have firefox 60.0.2 (32-bit) . I wanted to run a java applet so I downloaded Firefox Setup 52.9.0esr 32 bit . I used the same profile. After closing the 52.9 and opening again 60.0.2 I noticed that I lost all the history sites. I uninstalled Firefox Setup 52.9.0esr but it didn't returned back. What I can do? Note:I installed the two versions in different directory

I have firefox 60.0.2 (32-bit) . I wanted to run a java applet so I downloaded Firefox Setup 52.9.0esr 32 bit . I used the same profile. After closing the 52.9 and opening again 60.0.2 I noticed that I lost all the history sites. I uninstalled Firefox Setup 52.9.0esr but it didn't returned back. What I can do? Note:I installed the two versions in different directory

Modified by johncfire

Chosen solution

The problem is solved by this.. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1187781 Thanks very much @thisis4real90. Also helpful is the answer @WestEnd.

Read this answer in context 1

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

More Information

WestEnd
  • Top 25 Contributor
60 solutions 5366 answers

Helpful Reply

Those will install for different version and history will not transfer over. If you wanted to keep the history it would have to be the same FF browser line not a ESR as that will not keep the history. If you uninstalled it then you should reinstall FF 62.0.2 to see if it returns and if not then it's not a FF fault or FF end user forum isse that resulted from what you did.

Those will install for different version and history will not transfer over. If you wanted to keep the history it would have to be the same FF browser line not a ESR as that will not keep the history. If you uninstalled it then you should reinstall FF 62.0.2 to see if it returns and if not then it's not a FF fault or FF end user forum isse that resulted from what you did.

Chosen Solution

The problem is solved by this.. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1187781 Thanks very much @thisis4real90. Also helpful is the answer @WestEnd.

The problem is solved by this.. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1187781 Thanks very much @thisis4real90. Also helpful is the answer @WestEnd.