Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Verwijder ik een inkomende mail uit computer of iPad, dan gaat die overal uit.

more options

Wij hebben 2 iPads en een gewone computer. Verwijder ik ergens een mail, dan gaat die overal uit. Dat willen wij niet. Gooi ik hem bij de iPad van mij weg omdat ik er niets aan heb, dan verdwijnt die ook uit de andere apparaten en dat moet niet. Op die anderen moet het blijven staan. Wij hebben Ziggo. Heeft iemand een idee voor ons ?

Wij hebben 2 iPads en een gewone computer. Verwijder ik ergens een mail, dan gaat die overal uit. Dat willen wij niet. Gooi ik hem bij de iPad van mij weg omdat ik er niets aan heb, dan verdwijnt die ook uit de andere apparaten en dat moet niet. Op die anderen moet het blijven staan. Wij hebben Ziggo. Heeft iemand een idee voor ons ?

Chosen solution

That would be normal operation when using IMAP email.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

That would be normal operation when using IMAP email.

more options

Als dit normaal is bij het gebruik van IMAP email, hoe kan ik dat dan aanpassen ? Van onze andere IPad verdwijnt niets als ik een mail bij de computer of bij de andere ipad weggooi.

more options

This is an English forum. Please translate your posts. Google IMAP vs POP to learn the differences. These are email standards and not a Thunderbird issue.