Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

stažení zpráv s antivirem NOD

  • 10 replies
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by tomchytil

more options

Zdravím, nejsem si jistý, ale problémy se stažením pošty začali do instalaci zakoupené verze NOD smart security. Po instalaci se mě mozilla ptala na schválení bezpečnostních výjimek, které jsem potvrdil, ale i tak mi vše zůstává na serveru. Může to mít společně nějaký vliv? Děkuji

Tom Chytil

Zdravím, nejsem si jistý, ale problémy se stažením pošty začali do instalaci zakoupené verze NOD smart security. Po instalaci se mě mozilla ptala na schválení bezpečnostních výjimek, které jsem potvrdil, ale i tak mi vše zůstává na serveru. Může to mít společně nějaký vliv? Děkuji Tom Chytil

All Replies (10)

more options

Je možné že mate veľmi agresívne nastavený antivírusový program. Vo viacerých prípadoch bolo potrebné pridať výnimku, alebo úplne vypnúť kontrolu SMTP.

more options

Nejlépe vypnout kontrolu pošty úplně. Antivirák to zbytečně kontroluje dvakrát, protože stejně kontroluje veškerý provoz v PC.

more options

Díky za rady, ale tím to asi nebude. Sice v antiviru mám nastavení kontroly pošty, ale včera jsem zjistil, že když mozillu zavřu a chci ji znovu otevřít, tak po mě chce restart aplikace a pak se to probere a dostahuje i přečtenou poštu??? Jednou to chtělo odeslat informace o pádu, tak jsem je poslal ale od té doby pouze restart a normální funkčnost???

more options

Vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

tomchytil napsal(a)

nejsem si jistý, ale problémy se stažením pošty začaly do instalaci zakoupené verze NOD smart security...

...ale i tak mi vše zůstává na serveru.

Takže by asi bylo potřeba napsat, s čím máš vlastně problém. S antivirákem, anebo s tím, že ti pošta zůstává na serveru? Pokud používáš IMAP, tak se není čemu divit.

more options

No jak se samo ukázalo, tak antivirem to tedy asi nebude, protože když mozillu vypnu a zapnu, řekne si o restart a pak vše funguje jak má. ???

more options

Takže co? Ten antivirák jsi teda nevypnul/neodinstaloval. O IMAP taky taktně mlčíš, takže co vlastně chceš?

more options

Antivir odinstalovaný a vypnutý nemám. Odchozí server je SMTP google, IMAP používám, jinak mi to asi zprávy nestáhne, nebo tomu tak dalece nerozumím. Dneska to fungovalo opět až po restartu aplikace ale poté normální funkce.

more options
tomchytil napsal(a)
... IMAP používám, jinak mi to asi zprávy nestáhne, nebo tomu tak dalece nerozumím...

Protokol IMAP je vhodný pro uživatele, kteří používají pro práci více počítačů a chtějí přistupovat ke zprávám odkudkoliv. E-maily jsou uloženy na serveru. Protokol IMAP nic nestahuje do PC.

more options

Ano, to je moje situace jak píšeš, přistupovat v případě potřeby z jiných zařízení. Před chvílí jsem zadal opět příkaz ke stažení zpráv a nic. Až po vypnutí a opětovném zapnutí se mi stáhly zprávy. Pomohla by přeinstalace? Pokud ano, tak se dá nějak uložit nastavení jednotlivých účtů abych to pak nemusel vše znovu zadávat ručně? Nebo nějaké jiné řešení? Díky