X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

RoboForm toolbar not displaying after upgrading to FireFox 42

Posted

RoboForm toolbar disappeared after upgrading to FireFox 42. The add-ons page shows that RoboForm is activated.

RoboForm toolbar disappeared after upgrading to FireFox 42. The add-ons page shows that RoboForm is activated.

Chosen solution

Thanks Support for allowing me to address the problem I was having but I have re-installed RoboForm and now the toolbar is visible....Just a pain in the ass to stop what I was doing to re-install RoboForm; after all it was working fine before the upgrade.

Read this answer in context 0

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • ActiveTouch General Plugin Container Version 105
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.9.20069
  • Creative Cloud Desktop Plugin.v_3_0_0_0
  • CANON iMAGE GATEWAY Album Plugin Utility Module for IJ
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • Dragon NaturallySpeaking Rich Internet Application Support - Plugin
  • Version 5.41.2.0
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.45.2 for Mozilla browsers
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • NPWLPG
  • np-rf-plugin
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • 5.1.40728.0
  • VLC media player Web Plugin
  • iTunes Detector Plug-in

Application

  • Firefox 42.0
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/42.0/WINNT/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 2.6.11 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • ColorZilla 2.8.2 ({6AC85730-7D0F-4de0-B3FA-21142DD85326})
  • IDM integration 6.23.25 (mozilla_cc2@internetdownloadmanager.com)
  • OneTab 1.9.1-signed (extension@one-tab.com)
  • RoboForm Toolbar 7.9.15.9 ({22119944-ED35-4ab1-910B-E619EA06A115})
  • SEO IQ for Firefox 1.0.9 (seoiq@seomojo.com)
  • Skype Click to Call 7.5.0.9082 ({82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A})
  • Bitdefender Wallet 2.0 (bdwteffv19@bitdefender.com) (Inactive)
  • Dragon NaturallySpeaking Rich Internet Application Support 1.0.0.9 (jid0-lmZNVK7a82O8cufhdfB9dUDfA2w@jetpack) (Inactive)
  • FireShot 0.98.75 ({0b457cAA-602d-484a-8fe7-c1d894a011ba}) (Inactive)
  • Flashblock 1.5.18.1-signed ({3d7eb24f-2740-49df-8937-200b1cc08f8a}) (Inactive)
  • New Tab Experience by Yahoo 1.0.0 (jid1-16aeif9OQIRKxA@jetpack) (Inactive)
  • SeoQuake 2.8.17 ({317B5128-0B0B-49b2-B2DB-1E7560E16C74}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GT 635
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x1280
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 1024
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 103210de
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.3.9600.17999
  • driverDate: 8-25-2015
  • driverDate2:
  • driverVersion: 10.18.13.5582
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: True
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GT 635 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Modified Preferences

Misc

  • User JS: Yes
  • Accessibility: Yes

Chosen Solution

Thanks Support for allowing me to address the problem I was having but I have re-installed RoboForm and now the toolbar is visible....Just a pain in the ass to stop what I was doing to re-install RoboForm; after all it was working fine before the upgrade.

Thanks Support for allowing me to address the problem I was having but I have re-installed RoboForm and now the toolbar is visible....Just a pain in the ass to stop what I was doing to re-install RoboForm; after all it was working fine before the upgrade.