X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I am not able to watch a tv show (ex. off of globaltv.com) without the site redirecting to a yahoo page.

Posted

I am trying to watch a episode online that I have missed. I am able to go to the page, though when I click the play button the browser directs me to another page. I have attached a copy to this message of the page I am redirected to. Please help me fix this. My home page is Google. I rarely use yahoo.

I am trying to watch a episode online that I have missed. I am able to go to the page, though when I click the play button the browser directs me to another page. I have attached a copy to this message of the page I am redirected to. Please help me fix this. My home page is Google. I rarely use yahoo.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe® Acrobat® Plug-in for Web Browsers, Version 11.0.09
  • A plugin to detect whether the Adobe Creative Cloud is installed on this machine.v_2_0_0_0
  • Provides information about the default web browser
  • Garmin Communicator Plug-in Version 4.0.2.6
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Microsoft Office for Mac SharePoint Browser Plug-in
  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.8
  • 5.1.30514.0

Application

  • Firefox 40.0.3
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/40.0.3/Darwin/en-US/

Extensions

  • Adobe Acrobat - Create PDF 2.0 (web2pdfextension@web2pdf.adobedotcom)
  • eBay Shopping Assistant 2.3 ({A92BC493-FA5B-40a5-AFC8-6672926C9544})
  • PDF Viewer 1.0.277.1-signed (uriloader@pdf.js)
  • Searchme 2.6 (searchme@mybrowserbar.com)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription:
  • adapterDeviceID: 0x 126
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • driverDate:
  • driverVersion:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'AzureContentBackend': u'quartz', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: False
  • webglRenderer: Intel Inc. -- Intel HD Graphics 3000 OpenGL Engine
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: OpenGL

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
Seburo
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
817 solutions 6047 answers

Hi

Whilst I cannot see the attached images, I have looked at extra system details you have provided and I think I can see what the problem might be.

It sounds like the solution is very similar to this earlier question. I recommend you follow the same steps to solve it, in particular, possibly removing the "searchme" extension.

I hope this helps, but if not, please come back here and we can look into a different solution for you.

Hi Whilst I cannot see the attached images, I have looked at extra system details you have provided and I think I can see what the problem might be. It sounds like the solution is very similar to this [https://support.mozilla.org/en-US/questions/1079707 earlier question]. I recommend you follow the same steps to solve it, in particular, possibly removing the "searchme" extension. I hope this helps, but if not, please come back here and we can look into a different solution for you.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4269 solutions 59861 answers

Well done, Seburo.

Well done, Seburo.