X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Add On Icons don't show up in the toolbar

Posted

I am currently using the newest version of firefox (just updated, but the problem was there before) and I use Windows 8. I'm using these addons: Adblock, Evernote, Self destruckting cookies, Youtube unblocker. Only the adblock icon shows in my toolbar. I've tried disabling/enabling all the addons, nothing changed. The cookie app works, although the icon doesn't show, but the YT unblocker doesn't work at all (I should probably need to enable it via the icon setting) I use the same combination of add ons on my other laptop, but the problem doesnt occur there! (but it is using windows 7) I've tried using the costumization but my add ons aren't listed.

I am currently using the newest version of firefox (just updated, but the problem was there before) and I use Windows 8. I'm using these addons: Adblock, Evernote, Self destruckting cookies, Youtube unblocker. Only the adblock icon shows in my toolbar. I've tried disabling/enabling all the addons, nothing changed. The cookie app works, although the icon doesn't show, but the YT unblocker doesn't work at all (I should probably need to enable it via the icon setting) I use the same combination of add ons on my other laptop, but the problem doesnt occur there! (but it is using windows 7) I've tried using the costumization but my add ons aren't listed.

Chosen solution

I now know why it happened: My privacy settings were put on not collecting the history, which caused to add ons from not working properly. I changed it, and everything functions again! Thank you for the comments and help nevertheless :)

Read this answer in context 3

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • 5.1.30514.0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8838 solutions 72242 answers

I assume you've checked these, but just in case:

Step #1: Are the missing extensions enabled on the Add-ons page? Either:

  • Ctrl+Shift+a
  • "3-bar" menu button (or Tools menu) > Add-ons

In the left column, click Extensions. On the right side, disabled extensions cluster at the bottom.

Step #2: Are any updates available for those extensions? You can use the "gear" button above the extensions list and "Check for Updates".

Step #3: You mentioned already checking the available icons in Customize (Customize Firefox controls, buttons and toolbars). You could try the Restore Defaults button at the bottom of the panel to clear existing customizations and see whether those buttons come out of hiding.


For Youtube Unblocker, do you already have version 0.6.17 from https://addons.mozilla.org/firefox/addon/youtube-unblocker/ ? If there's a problem, support is offered at http://www.unblocker.yt/en/feedback/

I assume you've checked these, but just in case: Step #1: Are the missing extensions enabled on the Add-ons page? Either: * Ctrl+Shift+a * "3-bar" menu button (or Tools menu) > Add-ons In the left column, click Extensions. On the right side, disabled extensions cluster at the bottom. Step #2: Are any updates available for those extensions? You can use the "gear" button above the extensions list and "Check for Updates". Step #3: You mentioned already checking the available icons in Customize ([[Customize Firefox controls, buttons and toolbars]]). You could try the Restore Defaults button at the bottom of the panel to clear existing customizations and see whether those buttons come out of hiding. ---- For Youtube Unblocker, do you already have version 0.6.17 from https://addons.mozilla.org/firefox/addon/youtube-unblocker/ ? If there's a problem, support is offered at http://www.unblocker.yt/en/feedback/

Question owner

jscher2000 said

Step #3: You mentioned already checking the available icons in Customize (Customize Firefox controls, buttons and toolbars). You could try the Restore Defaults button at the bottom of the panel to clear existing customizations and see whether those buttons come out of hiding.

I tried step 1&2 already, and with step 3 the icons did appear, but only as blank spaces. I tried putting them in my toolbar, but nothing happened, and no icons showed up. But thank you for your reply! :)

''jscher2000 [[#answer-768964|said]]'' <blockquote> Step #3: You mentioned already checking the available icons in Customize ([[Customize Firefox controls, buttons and toolbars]]). You could try the Restore Defaults button at the bottom of the panel to clear existing customizations and see whether those buttons come out of hiding. </blockquote> I tried step 1&2 already, and with step 3 the icons did appear, but only as blank spaces. I tried putting them in my toolbar, but nothing happened, and no icons showed up. But thank you for your reply! :)
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8838 solutions 72242 answers

I don't have any explanation for that! Does Firefox seem to have problems showing any other icons or images?

I don't have any explanation for that! Does Firefox seem to have problems showing any other icons or images?

Question owner

jscher2000 said

I don't have any explanation for that! Does Firefox seem to have problems showing any other icons or images?

No, I don't have any other problems with firefox. I hope there will be someone who can solve it, and thank you for your time! :)

''jscher2000 [[#answer-768975|said]]'' <blockquote> I don't have any explanation for that! Does Firefox seem to have problems showing any other icons or images? </blockquote> No, I don't have any other problems with firefox. I hope there will be someone who can solve it, and thank you for your time! :)
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4314 solutions 60573 answers

It could be the work of one of your add-ons.

Type about:support in the address bar and press Enter. Under the main banner, press the button; Copy Text To Clipboard.. Then in the reply box at the bottom of this page, do a right click in the box and select Paste. This will show us your system details. No Personal Information Is Collected.

It could be the work of one of your add-ons. Type '''about:support''' in the address bar and press '''Enter.''' Under the main banner, press the button; '''Copy Text To Clipboard.'''. Then in the reply box at the bottom of this page, do a right click in the box and select '''Paste.''' This will show us your system details. '''No Personal Information Is Collected.'''

Chosen Solution

I now know why it happened: My privacy settings were put on not collecting the history, which caused to add ons from not working properly. I changed it, and everything functions again! Thank you for the comments and help nevertheless :)

I now know why it happened: My privacy settings were put on not collecting the history, which caused to add ons from not working properly. I changed it, and everything functions again! Thank you for the comments and help nevertheless :)
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4314 solutions 60573 answers

Good work.

Good work.