Nulstil indstillinger i Firefox for at fejlsøge og rette problemer

Nulstilling af dine indstillinger (zoom, faneblade, privatliv, netværk, kryptering, filhentninger osv.) er en ud af mange måder til at løse Firefox-problemer. Vi gennemgår to måder at gøre det på.

Løsning 1: Nulstil Firefox til programmets oprindelige tilstand

Funktionen Nulstil Firefox gendanner Firefox til programmets oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares. Denne løsning vil nulstille indstillinger og fjerne andre tilpasninger, herunder installerede udvidelser og temaer. For mere information, læs artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

Løsning 2: Slet Firefox' indstillingsfiler

• Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.Åbn menuen Hjælp, og vælg Mere teknisk information. Fanebladet Teknisk information åbnes.
    • Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe ud for ProfilmappeProfilmappe i afsnittet Programinfo. Et vindue, der indeholder din profilmappe, åbnes. Din profilmappe åbnes.
    Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.
  2. Find og slet filen prefs.js (eller omdøb den til fx prefs.jsOLD for at beholde den gamle fil som en backup). Hvis filerne prefs.js.moztmp og user.js findes, så slet eller omdøb også dem.
  3. Du kan nu lukke profilmappen og åbne Firefox.