Nulstil indstillinger i Firefox for at fejlsøge og rette problemer

Nulstilling af dine indstillinger (zoom, faneblade, privatliv, netværk, kryptering, filhentninger osv.) er en ud af mange måder til at løse Firefox-problemer. Vi gennemgår to måder at gøre det på.

Løsning 1: Nulstil Firefox til programmets oprindelige tilstand

Bemærk: Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.

Løsning 1: Genindlæs Firefox til programmets oprindelige tilstand

Bemærk: Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.

Løsning 2: Slet Firefox' indstillingsfiler

Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menuen Hjælp Klik på menuen Hjælp i menulinjenKlik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx /usr/lib/firefox)
Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx /usr/lib/firefox)

1. Sæt flueben ved Nulstil alle indstillinger til standard for.

2. Klik på knappen Udfør ændringer og genstart.

Firefox vil genstarte med indstillingerne sat tilbage til standard.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på Hjælp Klik på menuen Hjælp på menulinjen Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Hjælp Help-29 , og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.

2. Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe under afsnittet Programinfo. Et vindue med dine profilfiler din profilmappe åbnes.
  3. Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.
  4. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Firefox i menulinjen og klik så på Afslut FirefoxKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på Afslut.

Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på AfslutAfslut Close 29 .

5. Find og slet filen prefs.js (eller omdøb den til fx prefs.jsOLD for at beholde den gamle fil som en backup). Hvis filerne prefs.js.moztmp og user.js findes, så slet eller omdøb også dem.
  6. Du kan nu lukke profilmappen og åbne Firefox.