Nulstil indstillinger i Firefox for at fejlsøge og rette problemer

Nulstilling af dine indstillinger (zoom, faneblade, privatliv, netværk, kryptering, filhentninger osv.) er en ud af mange måder til at løse Firefox-problemer. Vi gennemgår to måder at gøre det på.

Løsning 1: Nulstil Firefox til programmets oprindelige tilstand

Bemærk: Når du bruger funktionen genindlæs, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet. Fanebladsgrupper, åbne faneblade og vinduer vil ikke blive gemt, og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut og Firefox vil åbne.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne.

Klik på denne knap Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne.

Bemærk: Knappen Genindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Løsning 1: Genindlæs Firefox til programmets oprindelige tilstand

Bemærk: Når du bruger funktionen genindlæs, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet. Fanebladsgrupper, åbne faneblade og vinduer vil ikke blive gemt, og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut og Firefox vil åbne.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne.

Klik på denne knap Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne.

Bemærk: Knappen Genindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Løsning 2: Slet Firefox' indstillingsfiler

Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menuen Hjælp Klik på menuen Hjælp i menulinjenKlik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx {filsti /usr/lib/firefox})
Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 , og klik så på Genstart med tilføjelser deaktiveret... Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Option nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx {filsti /usr/lib/firefox})

1. Sæt flueben ved Nulstil alle indstillinger til standard for.

2. Klik på knappen Udfør ændringer og genstart.

Firefox vil genstarte med indstillingerne sat tilbage til standard.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på Hjælp Klik på menuen Hjælp på menulinjen Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Hjælp Help-29 , og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.

2. Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe under afsnittet Programinfo. Et vindue med dine profilfiler din profilmappe åbnes.
  3. Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.
  4. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Firefox i menulinjen og klik så på Afslut FirefoxKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på Afslut

Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på AfslutAfslut Close 29

5. Find og slet filen prefs.js (eller omdøb den til fx prefs.jsOLD for at beholde den gamle fil som en backup). Hvis filerne prefs.js.moztmp og user.js findes, så slet eller omdøb også dem.
  6. Du kan nu lukke profilmappen og åbne Firefox.

Del denne artikel: http://mzl.la/10p7LOu