Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Denne funktion er kun tilgængelig på Firefox til computer.

Hvis du har problemer med Firefox, kan det det hjælpe at nulstille programmet. Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker, adgangskoder og åbne faneblade.
Vigtigt: Da Firefox vil blive sat tilbage til sin oprindelige tilstand, vil dine indstillinger og tilpasninger, herunder dine udvidelser og deres tilhørende data, samt ændringer af indstillinger, der er foretaget i fanebladet about:config, blive fjernet. Hvis du har ændret tilgængeligheds-indstillinger, kan det være nødvendigt at ændre dem igen, efter du har nulstillet Firefox.

Nulstil Firefox

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.

Hvad gør funktionen Nulstil?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige data opbevares i en profilmappe. Når du nulstiller Firefox, oprettes en ny profilmappe, samtidig med at dine vigtige data bevares.

Tilføjelser, der normalt opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer, vil blive fjernet. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fx plugins vil ikke blive fjernet, men dine ændringer i deres indstillinger (inklusive deaktiveringer), vil blive nulstillet.

Firefox gemmer følgende:

• Bogmærker
  • Browser- og filhentningshistorik
  • Adgangskoder
  • Åbne vinduer og faneblade
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

• Plugin-indstillinger
  • Brugerstile angivet i CSS-filerne userChrome og/eller userContent i mappen (chrome, hvis de er blevet lavet tidligere.)
Bemærk: Din gamle Firefox-profil blive placeret på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data". Hvis gendannelse af standardindstillingerne ikke løste dit problem, kan du gendanne nogle af de data, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen, MadsHaupt. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.