Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Denne funktion er kun tilgængelig på Firefox til computer.

Hvis du har problemer med Firefox, kan det hjælpe at nulstille programmet. En nulstilling kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtige data bevares, såsom bogmærker og adgangskoder.

Vigtigt: En nulstilling af Firefox vil fjerne tilføjelser og andre tilpasninger som fx udvidelser og deres tilhørende data, samt ændringer af indstillinger, der er foretaget i fanebladet about:config. Hvis du har ændret tilgængeligheds-indstillinger i Firefox, kan det være nødvendigt at ændre dem igen, efter du har nulstillet Firefox. Overvej at køre Firefox i fejlsikret tilstand for at fejlsøge problemer, inden du nulstiller Firefox.

Nulstil Firefox

1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil og overføre dine vigtige data til den nye profil.

Hvad gør funktionen Nulstil?

Firefox opbevarer alle dine indstillinger og dine personlige data i en profilmappe. Funktionen Nulstil Firefox opretter en ny profilmappe og gemmer dine vigtige data.

Funktionen Nulstil Firefox fjerner tilføjelser, der normalt opbevares i profilmappen, fx udvidelser og temaer. Tilføjelser, som opbevares andre steder, fjernes ikke, men dine ændringer i deres indstillinger bliver nulstillet.

Firefox gemmer følgende:

• Bogmærker
  • Browser- og filhentningshistorik
  • Adgangskoder
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

Bemærk: Nulstillingen af Firefox vil placere din gamle Firefox-profil på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data". Hvis problemet fortsætter, kan du gendanne nogle af de data, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.