Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer

Hvis du har problemer med Firefox, kan det det hjælpe at nulstille programmet. Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til den oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer som bogmærker og åbne faneblade gemmes.

Nulstil Firefox til den oprindelige tilstand

1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut og Firefox vil åbne.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut og Firefox vil åbne.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information i menuen Hjælp.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  5. Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut og Firefox vil åbne.

Hvad gør funktionen nulstil?

Alle dine indstillinger i Firefox og dine personlige informationer bliver opbevaret i en profilmappe. Når du nulstiller Firefox oprettes en ny profilmappe til dig, mens dine vigtige data gemmes.

Firefox vil gemme følgende:

• Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog
  • Bogmærker
  • Browserhistorik
  • Adgangskoder
  • Åbne vinduer, faneblade og fanebladsgrupper
  • Cookies
  • Oplysninger til autofuldførelse af webformularer
  • Personlig ordbog

Disse elementer og indstillinger vil blive fjernet:

Åbne faneblade og vinduer, fanebladsgrupper, udvidelser og temaer, webstedsspecifikke indstillinger, personlig ordbog, søgetjenester, filhentningshistorik, DOM-lager, sikkerhedsindstillinger, oplysninger om filhentninger, plugin-indstillinger, tilpasninger af værktøjslinje, brugerstile og Facebook Messenger til Firefox vil blive fjernet.

Åbne faneblade og vinduer, fanebladsgrupper, udvidelser og temaer, webstedsspecifikke indstillinger, personlig ordbog, søgetjenester, filhentningshistorik, DOM-lager, sikkerhedsindstillinger, oplysninger om filhentninger, plugin-indstillinger, tilpasninger af værktøjslinje, brugerstile og sociale funktioner vil blive fjernet.

Åbne faneblade og vinduer, fanebladsgrupper, udvidelser og temaer, webstedsspecifikke indstillinger, søgetjenester, filhentningshistorik, DOM-lager, sikkerhedsindstillinger, oplysninger om filhentninger, plugin-indstillinger, tilpasninger af værktøjslinje, brugerstile og sociale funktioner vil blive fjernet.

Bemærk: Din gamle Firefox-profil blive placeret på dit skrivebord i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data." Hvis nulstillingen ikke løste dit problem, kan du gendanne nogle af de informationer, der ikke blev gemt, ved at kopiere filer til den nyoprettede profil. Hvis du ikke længere har brug for mappen, bør du slette den, da den indeholder følsomme oplysninger.

Del denne artikel: http://mzl.la/MnSTZB