Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer

Bemærk: Du kan tilpasse Firefox på andre måder. Du kan fx føje funktioner til Firefox med tilføjelser og du kan tilpasse siden Nyt faneblad.

Firefox' værktøjslinje giver dig let adgang til almindelige funktioner. Mangler du nogle, du bruger tit? Det er let at tilpasse værktøjslinjen. Er der en funktion, du ikke bruger så tit? Prøv at føje den til >>-menuen. Nedenunder kan du se, hvordan du gør dét.

• >>-menuen er en ekstra menuknap, der kan vises yderst til højre på din værktøjslinje. Knappen vises kun, hvis du har placeret elementer i menuen.

Tilpas >>-menuen eller værktøjslinjen

Du kan udskifte elementerne, der vises i >>-menuen og i din værktøjslinje.

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje….
    FxMenu-MoreTools-CustomizeToolbar
    • Du får åbnet et specielt faneblad, der giver dig mulighed for at trække og slippe elementer ind og ud af >>-menuen og værktøjslinjen. Bemærk, at nogle elementer, såsom menuknappen Fx89menuButton, ikke kan flyttes ind i >>-menuen. Prøv dig frem. Du kan altid starte forfra ved at klikke på knappen Gendan standarder nederst i vinduet.
    Fx89CustomizeFirefox-winFx112CustomizeFirefox-winfx89-customize-toolbarFx112CustomizeFirefox-linuxFx89Customize-macFx111CustomizeFirefox-mac
  2. Når du er færdig, så klik på knappen Færdig.
Tip: Du kan også åbne fanebladet Tilpas Firefox på denne måde: HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker et tomt sted på fanebladslinjen eller værktøjslinjen og vælg Tilpas værktøjslinje… fra genvejsmenuen.

Få vist titellinjen, menulinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer…, og klik så på Tilpas værktøjslinje….
    • Sådan får du vist titellinjen: Sæt flueben ud for Titellinje nederst til venstre i vinduet.
    • Sådan får du vist menulinjen eller bogmærkelinjen: Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg den værktøjslinje, du vil have vist.
    Fx89CustomizeToolbars-win
    Bemærk: Bogmærkelinjen kan indstilles til Vis altid, Vis aldrig eller Vis kun på nyt faneblad.
  2. Klik på knappen Færdig.

Få vist titellinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer…, og klik så på Tilpas værktøjslinje….
    • Sådan får du vist titellinjen: Sæt et flueben ud for Titellinje nederst til venstre i vinduet.
    • Sådan får du vist bogmærkelinjen: Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg Bogmærkelinje.
    Fx89CustomizeToolbars-mac
    Bemærk: Bogmærkelinjen kan indstilles til Vis altid, Vis aldrig eller Vis kun på nyt faneblad.
  2. Klik på knappen Færdig.
Bemærk: Du kan også få vist/skjult bogmærkelinjen fra menulinjen øverst i vinduet: Klik på menuen Vis, klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.

Få vist menulinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer…, og klik så på Tilpas værktøjslinje….
  2. Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg den værktøjslinje, du vil have vist.
    fx89-customize-toolbar-toolbar-dropdown-button Bemærk: Bogmærkelinjen kan indstilles til Vis altid, Vis aldrig eller Vis kun på nyt faneblad.
  3. Klik på knappen Færdig.

Er der problemer?

Prøv at gendan standardvalg af knapper og værktøjslinjer ved at klikke på knappen Gendan standarder, når Firefox er i tilpasningstilstand. Hvis ikke det løser problemet, så prøv disse tips: