Find din Firefox-version

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på din Firefox, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller så du ved, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

• Øverst i Firefox vinduet, klik på knappen Firefox, klik på menupunktet Hjælp, og klik så på Om Firefox.Øverst i Firefox vinduet, klik på menuen Hjælp, og klik så på Om Firefox.Klik på menuknappen New Fx Menu , klik på Hjælp Help-29 , og klik så på Om Firefox.På menulinjen, klik på menuen Firefox, og klik så på Om Firefox. Vinduet Om Firefox vises. Versionsnummeret står under Firefox-navnet.
    AboutFirefox-Fx5Mac AboutFirefox-Win7v2501
Bemærk: Åbning af vinduet Om Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol for at se, om der findes en nyere version af Firefox. For mere information, læs Opdater Firefox til den seneste version.

Del denne artikel: http://mzl.la/182bDYq