Find din Firefox-version

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på din Firefox, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller hvis du vil vide, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

• Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Hjælp Help-29 , og vælg Om Firefox.Klik på Firefox på menulinjen, og vælg Om Firefox. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes. Versionsnummeret vises under navnet Firefox.
    Firefox About window - v45 Mac Fx56AboutFirefox Fx56_about-firefox_Linux
Bemærk: Åbning af vinduet Om Mozilla Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol. Hvis der findes en nyere version af Firefox, bliver den automatisk hentet. For mere information, læs artiklen Opdater Firefox til den seneste version.