Find din Firefox-version

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på din Firefox, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller hvis du vil vide, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

Klik på menuknappen Fx89menuButton. Klik på Hjælp, og vælg Om Firefox.Klik på Firefox på menulinjen, og vælg Om Firefox. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes. Versionsnummeret vises under navnet Firefox.

Her er et eksempel på, hvordan vinduet Om Mozilla Firefox ser ud:

Fx86aboutFirefox-macFx91AboutFirefoxWindowFx86aboutFirefox-linux

Åbning af vinduet Om Mozilla Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol. Hvis der findes en nyere version af Firefox, bliver den automatisk hentet. På en Linux-computer sker det kun, hvis programmet er hentet fra Mozillas websted. Ellers kommer opdateringerne via din pakkehåndtering.For mere information, læs artiklen Opdater Firefox til den seneste version.

Tip: Du kan også se, hvilken version af Firefox du bruger på siden Teknisk information (about:support). Din Firefox-version vises under afsnittet Programinfo .