Find din Firefox-version

Det er ofte vigtigt at kende versionsnummeret på din Firefox, hvis du skal have hjælp til fejlsøgning af et problem, eller hvis du vil vide, om din Firefox er opdateret. Sådan finder du versionsnummeret:

• Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu . Klik på Hjælp Help-29 Hjælp, og vælg Om Firefox.Klik på Firefox på menulinjen, og vælg Om Firefox. Vinduet Om Mozilla Firefox åbnes. Versionsnummeret vises under navnet Firefox.
    Her er et eksempel på, hvordan vinduet Om Mozilla Firefox ser ud:
    Fx56AboutFirefox-macOS Fx56AboutFirefox Fx56_about-firefox_Linux
Bemærk: Åbning af vinduet Om Mozilla Firefox vil som standard starte en opdateringskontrol. Hvis der findes en nyere version af Firefox, bliver den automatisk hentet. For mere information, læs artiklen Opdater Firefox til den seneste version.
  • Alternativt kan du gøre sådan: Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu . Klik på Hjælp Help-29 Hjælp, og vælg Teknisk information. En side med adressen about:support åbnes i et nyt faneblad. Din Firefox-version vises under afsnittet Programinfo . For mere information, læs artiklen Brug siden Teknisk information til at rette problemer med Firefox.