Tag backup af og gendan information i Firefox-profiler

Mozilla Firefox gemmer alle dine personlige indstillinger, såsom bogmærker, adgangskoder og udvidelser i en profilmappe på din computer, et andet sted end selve Firefox-programmet. Denne artikel forklarer hvordan du kan sikkerhedskopiere din profil, gendanne den, eller flytte profilen til en ny placering eller computer.

Find din profilmappe

Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Klik på Hjælp Klik på menuen Hjælp på menulinjen Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på Hjælp Help-29 , og klik så på Teknisk information.... Fanebladet Teknisk information åbnes.

• Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe under afsnittet Programinfo. Et vindue med dine profilfiler din profilmappe åbnes.
  • Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.

Tag en sikkerhedskopi af din profilmappe

Før du tager en sikkerhedskopi af din profilmappe, skal du lukke Firefox, hvis den allerede er åben. Derefter kan du kopiere mappen til en anden placering.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Firefox i menulinjen og klik så på Afslut FirefoxKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på Afslut

Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på AfslutAfslut Close 29

2. Find din profilmappe, som beskrevet oven for.
    3. Gå til et niveau over din profilmappe, det vil sige til %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/~/.mozilla/firefox/
    4. HøjreklikHold Ctrl-tasten nede mens du klikker på din profilmappe (fx xxxxxxxx.default) og vælg Kopier.
    5. HøjreklikHold Ctrl-tasten nede mens du klikker på den ønskede destination for sikkerhedskopien (fx en USB-stik eller ekstern harddisk) og vælg Indsæt.

Gendan en sikkerhedskopi af din profilmappe

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på AfslutKlik på menuen Firefox i menulinjen og klik så på Afslut FirefoxKlik på menuen Filer øverst i Firefox-vinduet og klik så på Afslut

Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på AfslutAfslut Close 29

2. Hvis din eksisterende profilmappe og din sikkerhedskopi har samme navn, kan du bare erstatte din eksisterende profilmappe med sikkerhedskopien og derefter starte Firefox.
      Vigtigt: Navnene på profilmapperne skal være nøjagtig ens, hvis dette skal virke, inklusive de otte tilfældige tegn. Hvis navnene ikke matcher eller hvis du gendanner en sikkerhedskopi til en anden placering, så følg trinnene herunder.

Gendan til en anden placering

Hvis profilmappernes navne ikke matcher eller hvis du vil flytte eller gendanne en profil til en ny placering, kan du gøre følgende:

1. Lun Firefox fuldstændigt, som beskrevet oven for.
    2. Brug profilhåndteringen til at oprette en ny profil i den ønskede placering, og afslut derefter profilhåndteringen.
      Bemærk: Hvis du lige har installeret Firefox på en ny computer, kan du bruge standardprofilen som oprettes automatisk første gang du starter Firefox, i stedet for at oprette en ny profil.
    3. Find den sikkerhedskopierede profilmappe på din harddisk eller andet medie (fx USB-stik).
    4. Åbn sikkerhedskopien af din profilmappe (fx xxxxxxxx.default).
    5. Kopier alt indholdet af sikkerhedskopien, herunder filerne mimeTypes.rdf og prefs.js, mappen bookmarkbackups og så videre.
    6. Find og åbn den nye profilmappe som beskrevet herover og luk derefter Firefox (hvis den er åben).
    7. Indsæt indholdet af sikkerhedskopien i den nye profilmappe. Dette vil overskrive de eksisterende filer af samme navn.
    8. Start Firefox.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrFsk