Jeg har problemer med min Firefox-konto

Har du brug for hjælp til din Firefox-konto? Her finder du hjælp til at komme i gang. Hvis du ikke kan finde den ønskede information her, så kan du spørge i vores engelske supportforum eller i vores danske supportforum.

Jeg har oprettet en Firefox-konto, hvad skal jeg nu gøre?

Først og fremmest, velkommen! Vi har lavet en webside, der fortæller om de fleste funktioner i din Firefox-konto:

Sådan oprettes og bruges Firefox-konti til Mozilla-tjenester.

Jeg har problemer med at bekræfte min Firefox-konto.

Denne webside vil hjælpe dig med bekræftelsesprocessen: Jeg har problemer med at bekræfte min nye Firefox-konto.

Hvis du stadig har problemer, så kontakt supporten for Firefox Sync (på engelsk). Du er også velkommen til at bede om hjælp i vores danske supportforum.

Jeg har modtaget en mail fra Firefox-konti. Hvad skal jeg gøre?

Firefox-konti sender forskellige mails af sikkerhedshensyn og for at hjælpe dig.

Du kan modtage disse mails:

Adgangskoden til din Firefox-konto er blevet ændret.

Mailen sendes, når din adgangskode er blevet ændret.

Hvis du selv har ændret adgangskoden, skal du ikke gøre noget. Hvis du ikke selv har ændret adgangskoden, bør du straks nulstille din konto, da det betyder, at andre har adgang til den.

Adgangskoden til din Firefox-konto er blevet nulstillet.

Mailen sendes, hvis din adgangskode er blevet nulstillet. Hvis du ikke selv har nulstillet adgangskoden, bør du straks nulstille din konto, da det betyder, at andre har adgang til den.

Du har nu forbundet din første enhed til din Firefox-konto.

Mailen sendes, når kontoen er blevet oprettet og bekræftet, og du har tilsluttet din første enhed. Hvis du ikke selv har bekræftet kontoen og tilsluttet en enhed, bør du straks nulstille adgangskoden til Firefox Sync og ligeledes adgangskoden til din mailadresse.

Af sikkerhedsmæssige årsager er din Firefox-konto blevet lukket ned. For at udføre aktiviteter på kontoen skal du klikke på linket for at genbekræfte din konto.

Mailen sendes, hvis vi har bemærket mistænkelig aktivitet på din Firefox-konto. Kontoen er blevet spærret af sikkerhedshensyn, indtil du genbekræfter din konto ved at klikke på bekræftelseslinket i mailen.

Aktiver din konto ved at bekræfte denne mailadresse.

Mailen sendes, når en konto er blevet oprettet. Hvis du selv har oprettet kontoen, skal du bekræfte dette via et bekræftelseslink i mailen, ellers skal du blot ignorere mailen.

Hvis du er i tvivl, så lad være med at klikke på bekræftelseslinket i mailen. Hvis du ved en fejl kommer til at klikke på bekræftelseslinket, bør du nulstille adgangskoden til Firefox-kontoen for at undgå sikkerhedsproblemer.

Hvordan bruger jeg Firefox Sync på mine enheder?

Hvis du bruger Firefox Sync, kan disse artikler hjælpe dig med at opsætte din Firefox-konto og Sync: