Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester

Med Mozilla-konti kan du bruge Mozilla-tjenester fra enhver enhed med Firefox. Alt hvad du behøver for at oprette en Mozilla-konto er en mailadresse og en adgangskode.

Hvordan får jeg en Mozilla-konto?

Du kan benytte tilmeldingssiden i forbindelse med de enkelte Mozilla-tjenester, eller du kan besøge tilmeldingssiden til Mozilla-konti og så følge trinnene herunder:

1. Indtast din mailadresse, og klik på knappen Tilmeld dig eller log ind.
  2. Indtast en adgangskode og din alder, og klik så på knappen Opret konto.
    Vi beder om din alder for at overholde Children's Online Privacy Protection Rule i amerikansk lovgivning.
  3. Når du har modtaget en mail fra Mozilla-konti, så indtast den 6-cifrede bekræftelseskode.
  4. Log ind på den ønskede Mozilla-tjeneste. Når din konto er oprettet, kan du også logge ind og føje et billede til din profil.
Læs artiklen Jeg har problemer med at bekræfte min nye Mozilla-konto, hvis du har problemer med at bekræfte din konto.

Hvilke tjenester kan jeg bruge med en Mozilla-konto?

Følgende tjenester kan bruges:

Hvad gør Mozilla-konti anderledes?

Hos Mozilla beskytter vi dit privatliv. Når du gemmer data på vores servere, bliver de krypteret med din adgangskode. Dermed bliver det umuligt for uvedkommende at få adgang til dine data — Mozilla har heller ikke adgang til dine data. Men det kræver, at du opretter en adgangskode, der både er stærk og til at huske, så andre ikke kan gætte den. Hvis du glemmer din adgangskode og nulstiller den, ryddes dine data på serveren og erstattes med det, der er gemt i Firefox på dine enheder.