Sådan oprettes og bruges Firefox-konti til Mozilla-tjenester

Med Firefox-konti kan du bruge Mozilla-tjenester fra enhver enhed med Firefox eller enhver enhed med Firefox OS. Alt hvad du behøver for at oprette en Firefox-konto er en mailadresse og en adgangskode.

Hvordan får jeg en Firefox-konto?

Du kan benytte tilmeldingssiden i forbindelse med de enkelte Mozilla-tjenester, eller du kan besøge tilmeldingssiden til Firefox-konti og så følge trinnene herunder:

1. Indtast din mailadresse, adgangskode og alder, og klik så på knappen Opret konto.
  2. En bekræftelsesmail sendes til dig, klik på bekræftelseslinket i mailen.
  3. Log ind på den ønskede Mozilla-tjeneste. Når din konto er oprettet, kan du også logge ind og føje et billede til din profil.
Læs artiklen Jeg har problemer med at bekræfte min nye Firefox-konto, hvis du har problemer med at bekræfte din konto.

Hvilke tjenester kan jeg bruge med min Firefox-konto?

Følgende tjenester kan bruges nu:

1. Firefox Sync: Få adgang til dine browserdata, såsom bogmærker, historik, adgangskoder og åbne faneblade på flere enheder.
  2. Firefox Marketplace: Køb apps der koster penge, tilføj og hold styr på app-anmeldelser, og få adgang til dine app-biblioteker på alle dine enheder.
  3. Pocket på Firefox: Gem websider til din læseliste.
  4. Access your add-ons with Firefox Accounts: Føj funktioner til Firefox med tilføjelser.
  1. Firefox Sync: Få adgang til dine browserdata, såsom bogmærker, historik, adgangskoder og åbne faneblade på flere enheder.
  2. Pocket på Firefox: Gem websider til din læseliste.
  3. Access your add-ons with Firefox Accounts: Føj funktioner til Firefox med tilføjelser.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.