Jeg har mistet mine konto-informationer til Firefox Sync

Firefox Sync gemmer dine data på Mozillas servere, og synkroniserer dem med dine computere og enheder. Når du opsætter Sync, indtaster du en mailadresse og en adgangskode for at forhindre andre i at få adgang til din konto. Denne artikel forklarer, hvad du kan gøre, hvis du mister dine login-informationer til din Sync-konto.

Jeg har glemte min adgangskode til Sync — hvordan nulstiller jeg adgangskoden?

Følg disse trin for at få en ny adgangskode.

Advarsel: Alle data på serveren slettes, når du nulstiller din adgangskode, og dine andre enheder vil ikke længere blive synkroniseret, medmindre du opdaterer dem med den nye adgangskode. Du mister ikke data som sådan. Hvis du nulstiller fra en enhed, der indeholder de ønskede data, vil de efterfølgende blive synkroniseret til serveren, hvorfra de kan synkroniseres til andre enheder.
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på Log ind for at åbne siden Log ind.
  3. På siden Log ind, klik på Glemt adgangskode?, så vil Firefox sende dig en nulstillings-mail.
  4. Følg vejledningen i nulstillings-mailen for at ændre din adgangskode.

Du er nu klar til at komme videre. Husk at opdatere din adgangskode på alle de enheder, som skal have synkroniset data. Det gør du således:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på Log ind for at åbne siden Log ind.
  3. Indtast din nye adgangskode, og klik på Log ind.

Jeg har glemt eller har ikke længere adgang til min Sync mailadresse

Det er desværre ikke muligt at ændre eller gendanne den mailadresse, som er forbundet med en Sync-konto. Men du kan oprette en ny konto ved at følge vejledningen i Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?