Synkronisér dine bogmærker i Firefox til din iOS-enhed

Hvis du bruger Firefox på flere forskellige enheder, kan du med en gratis Firefox-konto synkronisere din historik, åbne faneblade, bogmærker og adgangskoder mellem alle dine enheder. Du skal blot bruge en mailadresse og en adgangskode.

Opsæt en Firefox-konto

Ny Firefox-konto: Hvis du opretter en ny konto, så opret kontoen på den enhed, der indeholder de bogmærker osv., som du vil synkronisere.
  1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen:
    menu button ios 10
    (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad)

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på Log ind på Sync for at få åbnet siden Opret en konto.
  4. Følg vejledningen på siden til at oprette en konto. Skriv dine login-informationer ned; du skal bruge dem for at kunne oprette forbindelse fra dine andre enheder.
  5. Du vil få tilsendt en bekræftelsesmail, tryk på linket i mailen for at bekræfte din konto.

Når du har bekræftet, så fortsæt med næste afsnit.

Opret forbindelse til din iOS-enhed

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen:
    menu button ios 10
    (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad)

2. Tryk på Log ind på Sync for at få åbnet siden Log ind.
  3. Indtast dine login-informationer.

Dine data vil efterfølgende blive synkroniseret med jævne mellemrum. Du kan til enhver tid gennemtvinge en synkronisering ved at trykke på knappen Synkronisér.

sync ios 12

Hvis du vil opsætte synkronisering på andre enheder, så læs følgende artikler: