Synkronisér dine bogmærker i Firefox til din iOS-enhed

Hvis du bruger Firefox på flere forskellige enheder, kan du med en gratis Mozilla-konto synkronisere din historik, åbne faneblade, bogmærker og adgangskoder mellem alle dine enheder. Du skal blot bruge en mailadresse og en adgangskode.

Opsæt en Mozilla-konto på din iOS-enhed

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Synkroniser og gem data for at få åbnet siden Slå synkronisering til.
    • For at logge ind med en QR-kode:
      • Besøg Firefox.com/pair på din computer for at få vist en QR-kode. Bemærk, at det kan være nødvendigt at logge ind med din Mozilla-konto først.
      • Når QR-koden bliver vist, skal du trykke på Klar til at skanne på din telefon.
      • Skan QR-koden på din computer. Firefox logger nu automatisk ind og synkroniserer dine informationer.
    • For at logge ind med din mailadresse:
      • Tryk på Brug mail i stedet
      • Indtast dine login-oplysninger eller opret en ny (gratis) konto, hvis du ikke allerede har én.

Vælg hvad der skal synkroniseres

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på Indstillinger i menuen.
  3. Tryk på din mailadresse
  4. Tryk på kontakterne ud for de typer af information, du ønsker at synkronisere:
    • Bogmærker
    • Betalingskort
    • Historik
    • Åbne faneblade
    • Logins

Hvis du vil opsætte synkronisering på andre enheder, så læs følgende artikler: