Skift din primære mailadresse på din Firefox-konto

Du kan skifte din primære mailadresse til din Firefox-konto, hvis du har registreret to mailadresser til kontoen.

Bemærk: Hvis du kun har én mailadresse registreret, skal du først tilføje en sekundær mailadresse, som du så kan ændre til din primære mailadresse. Læs mere i artiklen Tilføj en sekundær mailadresse til din Firefox-konto.
  1. Klik på ikonet Firefox-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  2. Klik på linket Håndter konto ved siden af dit profilbillede.
  3. Klik på knappen Skift… ved siden af Sekundær mailadresse.
  4. Klik på knappen Sæt som primær ud for den mailadresse, du vil gøre til den primære mailadresse.
  1. Åbn Firefox og kontrollér, at du er logget ind på Sync (klik på menuknappen new fx menu Fx57Menu og kontrollér, at din mailadresse eller dit brugernavn vises i stedet for "Log ind på Sync").
  2. Klik på din mailadresse eller dit brugernavn i menuen for at åbne afsnittet Firefox-konto i fanebladet IndstillingerPræferencerIndstillingerIndstillinger .
  3. Klik på linket Håndter konto ved siden af dit profilbillede.
  4. Klik på knappen Skift… ved siden af Sekundær mailadresse.
  5. Klik på knappen Sæt som primær.
Hvis du ikke allerede har tilføjet en sekundær mailadresse, så læs artiklen Tilføj en sekundær mailadresse til din Firefox-konto.